ZTTO 11T MTB Dviračių Galiniai DerailleurWheel Keramikos Guolis Skriemulys CNC Kelių Dviratį Vadovas Voleliu Įtempimo 4mm 5mm, 6mm

€3.41

-48%

€6.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mtb greitis, svirtis mtb, 1x9, dviračio grandinės derailleur, brompton greitis, 1 x 10 greičio, 2x11 mtb, 12t skriemulys, 12 greičio groupset, gsxr k7 rinkinys.

Visi rezultatai modeliavimas ir experimentations nurodė, kad keraminiai guoliai pasirodymus yra labai gera, ypač esant mažai apkrovai ir greitųjų aplinka.Tinka visiems dviračių programas, ar ji yra kelių, MTB, ar triatlonas, šių skriemulių bus optimizuoti savo greičio galiniai derailleur riboto trinties ir pratęsti gyvenimą.

Savybės:

Tinka visiems dviračių programas, ar ji yra kelių, MTB, ar triatlonas, šių skriemulių bus optimizuoti savo greičio galiniai derailleur riboto trinties ir pratęsti gyvenimą.

Būdami sparčiausiai verpimo guoliai, savo dviratį, atnaujinti mūsų aukštos kokybės skriemulių yra veiksmingas būdas sutaupyti energijos ar važiuoti greičiau.

Sveria tik stebina 7.7 g gramų, šie lengvi skriemulių yra sumontuotas hibridinis keraminiai guoliai, kurios sumažina trintį ir funkcija padidėjo gyvenimą.

Aliuminio lydinio yra labai praktiška, ir kartu su skriemulys, dizainas, nustatyti optimizuoja bendrą našumą derailleur.Nuimamas dizainas daro ir priežiūra daug lengviau.

Jie taip pat yra atsparūs vandeniui ir sūrus aplinka ir jie niekada reikia tepti arba gauti aprūdijęs.

Dėl vadovo skriemulys, mes naudojame POM guolių žiedai, o ne iš plieno, guolių žiedai, POM yra inžinerijos termoplastinė naudojamas tikslumo mašinos dalys, kurias reikia didelio standumo, mažos trinties ir puikiu matmenų stabilumu.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: ZTTO

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalvos: raudona, juoda, mėlyna, aukso, titano (pasirinktinai)

Tinka: 4/5/6 MM ritinio varžto ašies

Dydis: 11T

Prekės svoris: 7.7 g / 0.27 unciją

Pakuotės dydis: 100 * 50 * 50mm / 3.9 * 2.0 * 2.0 į

Pakuotės svoris: 19g / 0.7 unciją

Paketų Sąrašo:

1 * Dviračių Gudrumu Varantys

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Tinka 4/5/6 MM ritinio varžto ašies
Sudedamosios dalys Derailleurs
Prekės Svoris 7.7 g / 0.27 unciją
Tipas Galiniai Derailleur
Pavaros 11 Greitis
Modelio Numeris dviračių priedų
Iš Viso Talpa ---

Panašūs produktai