Automobilių camouflag automobilių padengti,Oksfordo Dilimo, atsparumas,Už Aclass Cclass Eclass Sclass GLB, atsparus Vandeniui/UV gynybos/Sniego atsparumas

€67.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių apima lauko, 2020 m. mercedes glb, padengti honda hornet, auto valytuvų variklis, 12v laidus pajungti, mercedes x247, mercedes glb x247 filmas, automobilių padengti kruša įrodymas, mercedes w247, stabdžių krušos automobilių padengti.

OTLEY Oksfordo PEVA composite medvilnės audinys, automobilis, padengti

Produkto Išsamiai

Produkto Gamintojas : OTLEY Gaminio Medžiaga: Oxford composite medvilnės audinio Produkto Svoris: 3 kg Gaminio Standartas: Medvilnės, vilnos tirštėti Produkto Spalva: Klevo Lapas, maskuojanti spalva DĖMESĮ, Prašome pastaba, kad jūsų automobilio modelio, kai jūs užsisakyti automobilį padengti.Nes mums reikia patvirtinti dydį, Jei norite, kad daugiau vienetų,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo koreguoti kainą jums.Kreipkitės klientų aptarnavimo laivybos išlaidų, jei norite naudoti kitą express pavyzdžiui, DHL/TNT/ "FEDEX".Mūsų numatytasis logistocs yra Kinija post /EMS. Prašome Afrikos , Centrinės ir Pietų Amerikos zonos ir Artimųjų Rytų zonos klientų konsultuotis su klientų aptarnavimo apie laivybos kaina

Savybės ieškoti renkantis lauko automobilių viršelis

1. Dulkių įrodymas

Vienas iš esminių reikalavimų, lauko dangtelis yra apsaugoti savo automobilį nuo purvo ir dulkių užteršiama šildomi dažytiems paviršiams.Norėdami užtikrinti gerą apsaugos nuo dulkių savybes, pasirinkti kvėpuojantis padengti daugiasluoksnius statybos.

2. Atsparus UV

Labai svarbu saugoti savo žygį nuo UV šviesa, kai jo nenaudojate.Šie spinduliai gali sugadinti jūsų ride (gumos sandarikliai gali išdžiūti, ir padangos gali žūti).Taip pat, jūsų dažų darbas gali išnyks arba gauti sugriauta.Pasirinkti dangtelį, kad turi galimybę filtruoti UV šviesos.Šviesos spalvų, tokių kaip balta arba sidabro atspindi saulės spindulius, apsaugo jūsų automobilį nuo saulės spindulių.Tamsi spalva, kita vertus, bus sugeria UV spindulius, todėl didinti šilumos.

3. Dirželiai užtikrinti

Dangtis be tinkamo dirželiai gali judėti vėjo ir, kaip rezultatas, chafe jūsų dažytiems paviršiams.Norėdami to išvengti, ieškoti padengti, kad yra dirželiai, kurie diržas po transporto priemonės (ne mažiau kaip dviejose vietose), kad saugiai sankabos dangtelį į vietą.Taip pat, pasirinkti dangtelį, kad turi elasticized hem galiniai ir priekiniai.

4. Neperpučiamas

Lauko transporto priemonių apsauga turi būti pagaminti iš audinių, kad gali mesti vandens taip greitai, kaip jis hitai padengti.Tai užtikrina, kad jūsų automobilis lieka sausas ir be rūgštus lietus, kurios gali būti žalingos išorinio paviršiaus savo automobilį.

Nors dauguma automobilių turi apsauginę plėvelę, padėti apsisaugoti nuo pavojų, kaip ėsdinanti lietaus, laikui bėgant danga gali nublankti paliekant savo automobilio išorinio paviršiaus pažeidžiami korozijos.

5. Patvarus

Nuo lauko dangteliai yra veikiami kai kurie ekstremaliomis sąlygomis, svarbu pasirinkti patvarus dangtelis.Vienas, kad bus atlaikyti atšiaurių lauko oro sąlygų ilgai be žeminančio.Jūs pastebėsite, kad kokybės padengti turės daug geriau garantijos, palyginti su pigūs vienas.Todėl, būti pasiruošę išleisti daugiau, jei jūs planuojate pirkti padengti, kad bus apsaugoti jūsų investicijos, už kelis metus.

6. Lengva priežiūra

Tai taip pat dar vienas svarbus bruožas, apsvarstyti, kai jis ateina į automobilių apsaugos.Jums reikia padengti, pagamintas iš medžiagos, kuri yra lengva rūpintis (gali būti lengvai plaunami skalbimo mašina

Elemento Aukštis 1.5m
Elemento Tipas Automobilių Apima
Elemento Plotis 1.75m
Metų Už Aclass Cclass Eclass Sclass GLB
Elemento Ilgio 4.7m
Specialios Funkcijos Apsaugoti savo automobilį
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 3kg
Medžiagos Tipas oksfordo,PEVA composite medvilnės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai