QuiFit 2L 3.8 L Gallon Tritan Sporto, Vandens Butelis su Šiaudų Didelis Baltymų Shaker Gėrimų Butelių Moliūgas Taurės Ąsotis BPA Nemokama sporto SALĖ Ąsočius

€11.56

-46%

€21.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kailio karšto vandens butelį, ekologinio, ryšiai puodeliai, bottl vandens, nemokamas pristatymas objektų doleris, elektrinis vandens ąsotis, raagi vandens butelių, krepšys ekologinio, specializuotos plastikinių taurė, shaker bottl.

Quifit Vandens Butelis Su Šiaudų

【Motyvacinį Citata Ir Laiko Žymeklis】

Kūrybinis Dizainas - motyvacijos sakydamas pusėje, kartu su laiko ženklai puikiai padės jums išlaikyti kelyje geriamojo galonų vandens per dieną.Puikiai tinka matuoti jūsų kasdien suvartojamų vandens, norėčiau jums priminti, sustabdyti hidratuotas ir gerti pakankamai vandens per dieną.Turi turėti bet koks tinkamumą tikslų, įskaitant svorio kritimas, apetito kontrolės ir bendrą sveikatą.

【1 Galonas Didelės Talpos】

Didelis 128 OZ talpos garantuoja jums mėgautis vienas pilnas vandens butelis/ąsotis be pildymas jis dažnai.Viena nuimamas šiaudų leidžia jums mėgautis pašalinis įrodymas egzotišku arba greitas vandens srautas.Rodoma su skaidriu išvaizda padeda patikrinti faktinį kiekį vandens suvartojimo lengvai ir aiškiai.Platus burnos anga yra lengva pripildyti ledo kubelių ir švarus.

【BPA Free & puiki Dovana】

Pagaminti iš kokybiškų maisto kokybės ekologiškos daugkartinio naudojimo tritan co-poliesteris plastiko, šis vanduo butelyje yra 100% BPA & TOKSINO NEMOKAMAI,kvapas nemokamai ir sveika jūsų dienos vandens gerti.Ateina su įvairių ryškių spalvų, tai yra idealus jūsų mylimais vaikais, padėti jiems išlaikyti skysčių ir sveikai.

【Lengvas Ir Nešiojamieji】

Su nešiojimo rankena, įrengtas, su flip top atidarymo mechanizmą, tai vandens butelis leidžia jums lengviau nešiotis bet kur, bet kuriuo metu.Medžiaga yra lengvas, tačiau patvarus naudoti.Puikiai tinka sporto salė, treniruotės,biuro ir jokių lauko pramogos.

【Kodėl verta rinktis mus ?】

Mes esame gamyba,Iš medžiagos, buteliai, pakavimo,todėl mes galime kontroliuoti butelių kokybės ir pasiūlyti geriausią kainą.

Klientų Apžvalga

Formos Rankena
Drinkware Tipas Vandens Butelių
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly
Verdančio Vandens Taikoma
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Antikorozinė Danga Ne Įrengtas
Vanduo Teka Metodas Šiaudų Tipas
Butelis Burną Su šiaudų
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo SGS
Šilumos Izoliacines Charakteristikas NĖRA
Lauko Veikla Stovyklos
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Stilius Sportas
Prekės Pavadinimas QuiFit
Modelio Numeris QF180426

Panašūs produktai