Naujas Mados Vestuvių Staigius Vestuvių Pearl Plaukų Šukos, Plaukų Aksesuarai, Plaukų Papuošalai, Sidabro Kristalų Gėlių Plaukų Šukos Moterims, Dovana

€2.85

-30%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų plaukų šukos vyrai, masažas plaukų šukos vyrai, apvalus plaukų šukos vyrai, mažesne nei rinkos verte šukos vyrai, plaukų formavimo šukos vyrai, plaukų šukos vyrų personiled, dantų šukos vyrai, plaukų šukos vyrų pločio, mašina plaukų šukos vyrai, plaukų šukos berniukas.

Plotis:6.5 CM Ilgis:11 CM svoris: 36 G Produkto Spalva: Sidabrinė Aplinkos apsaugos Standartas: Švino nemokamai/Kadmis laisva/Nickl laisva/Alergija nemokamai *Mielieji, jei norite, kad kitos spalvos danga ar krištolo ,prašome susisiekti su mumis ir mes jums pritaikyti jį jums apie transportavimo 1. Procesas, kad ir išsiųsime per 1-5 dienas nuo apmokėjimo. 2. Kinijos įprasta Mažas Pakelis Plius neturi tarptautinė sekimo numerį, kuris negali būti stebimi, kai pakuotė palieka Kiniją. 3. Tam, kad į laivą, greičiau ir saugiau, rekomenduojame pasirinkti registruoti oro paštu, ePacket ar www.restapa.lt standartinis pristatymas per China Post". 4. Organizuojame vežimo remiantis adresas pirkėjo, todėl prašome patvirtinkite, ir pamatyti adresą informacijos galite užpildyti dėl www.restapa.lt. 5. Jei negavote prekės per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Pažiūrėkime, jums.Atsiliepimų apie 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2. Jei esate patenkinti šiuos klausimus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mes labai dėkingi jums, jei jūs po projekto vaizdą. 3. Jei turite klausimų apie prekę ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes jums išspręsti geriausias problemų ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.Apie pelną ir grąžinimas 1. Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant defektų arba neteisingai elementus. 2. Pakeisti savo mintis pusiaukelėje, mes negalime priimti grąžinamąsias išmokas arba mainų, laivybos išlaidų nebus grąžinami.

Vinjetė Vestuvių Šukuosena Brides
Formos\modelis AUGALŲ
Metalų Tipas cinko Lydinys
Plaukų Papuošalai nuotaka plaukų šukos
Stilius Madinga
Elemento Tipas Hairwear
Medžiaga Pearl
Kalnų krištolas kristalų plaukų vynuogių Vestuvių nuotakos Šukos
Bauda ar Mados Mados
vestuvių šukos šukuosena
Modelio Numeris FS-007
Vestuvės, vestuvių plaukų aksesuarai moterims
Tipas Plaukų Šukos
Crystal vestuvių tiara nuotakos plaukų aksesuarai
Scenos būti naudojamas nuotakos plaukų aksesuarai
Rožančiai, vestuvių Prekės plaukų aksesuarai
Elementas Gėlės Lapai
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Lytis MOTERIS
crystal nuotakos headpieces vestuviniai kaspinai
Prekės Pavadinimas FMSWD

Panašūs produktai