Turkijos Rankšluostį Minkštas Prabangių Nėrinių Rankšluosčiu, Terry Vonia Veido Rankšluostį Mikropluošto Rinkinys 2 vnt 50x90 cm Aplikacija Medvilnė Namų Dovana

€24.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flamingo vonios rankšluosčių rinkinys, elektros rankšluostį šilčiau, veido towl, žirafa rankšluostį, paplūdimio kėdės rankšluostį, medvilnės rankšluostį, marlės medvilnės rankšluostį rinkinys, vonia ir sauna, akių mikropluošto rankšluostis, skraiste, turkų.

Turkijos Rankšluosčiai Set Medžiaga: 100% Medvilnė Dydis: 2 vnt 50x90 cm Spalva: Kaip nuotraukose Tipas: turkijos rankšluosčiai nustatyti Paklaida: ± 1% Naudojimas: Veido rankšluostį, prabanga, rankšluostį, vestuvių rankšluostį, nėriniai rankšluostį, dovanų rankšluostį, ranka rankšluostį ir pan.Privalumai:turkijos medvilnės, greitai sausas, didelis vandens absorbentas, lengvas, minkštas, patogus, ekologiškas, ilgalaikį patvarumą ir efektyvumą, minkštas ir labai absorbentas.

Lady Moda 100% Medvilnės Dideli Turkijos Rankšluosčių Rinkinys

✔ [ 100% ORGANINĖS PREMIUM TURKIJOS MEDVILNĖS ] Mūsų Ekologinės turkijos Rankšluosčiai, pagaminti iš Denizli, Turkija garantuotų aukštos kokybės medvilnės.Papildomų ilgo pluošto padaryti rankšluosčiai extra soft su ultimate komforto.Po kiekvieno plovimo, jūsų rankšluosčiu gausite minkštesnė.

✔ [ QUICK-DRY ] technologija tai super high-absorbentas organinių rankšluostį ateina iš tradicinių minkšto audimo techniką Turkijoje.Kai vanduo yra taikomos, tai disperguoti tolygiai per visą rankšluostį, leidžiant vandeniui išgaruoti greitai.

✔ [ NEGABARITINIŲ EXTRA LARGE ] Mūsų Ekologinės turkijos Rankšluosčiai priemonė ne 50x90 cm.Taip pat puikus namų dekoro.

✔ [ LENGVAS ] nereikia traukti sunkiųjų šlapiuose rankšluosčiu kada nors vėl.Jūsų turkijos rankšluosčiai rinkiniai yra super lengva supakuoti ir lengvai keliauti su.Sveria tik daliai svaras, jūsų turkijos Rankšluostis puikiai į savo paplūdimio krepšys ar kuprinė.Puikus paplūdimys, kempingas, žygiai, kelionėse ir pan.

Absorbcija 20s-25s
Modelio Numeris 2vnt-mocha
2 funkcija vestuvių rankšluostį
Formos Stačiakampis
Kiekis 2 vnt.
Stilius Paprastas
Medžiaga 100% Medvilnės
3 funkcija Turkijos Medvilnės
Dydis 50x90 cm
Vienkartiniai No
Funkcija 1 dovanų rankšluostį
Tipas 1 Nėriniai Rankšluostį
modelis Išsiuvinėti
Svoris 360
Technics Audiniai
Funkcija Mašina Galima Skalbti
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas LadyModa
4 funkcija Super absorbentas
Rinkinys Tipas Taip
Tipas veido rankšluostį
Kilmės Pagamintas Turkijoje
Tipas 2 Siuvinėtas Rankšluostis

Panašūs produktai