1pcs Vaivorykštė Karšto Oro Baliono Sodo Dekoro Vėjo Ruožtu vėjo malūnas Sukasi Spalvinga Juostele vėjo malūnas Suktuko Kieme Lauko Dekoras

€4.00

-31%

€5.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suklio greitis, sr2ez, metalo suktuko vėjas, spinner vėjas, spineer, gaidys vėjas, w vėjo malūnas, sode vėjas, star vėjo suktuko, flamingo saulės.

Vaivorykštė Karšto Oro Baliono sodo dekoro Laimėti d Ruožtu vėjo malūnas Sukasi Spalvinga Juostele vėjo malūnas Blizgančiais Suktuko Kieme Lauko Dekoras

Kulka Taškų: 1、Blizgučiais karšto oro balionas: mielas karšto oro baliono formos, blizgučiai ant sferinio paviršiaus, pritraukti daugiau Bling elementus į savo sodą, gyvas ir gražus.

2、 "PASIDARYK pats": Šis vėjo malūnas turi būti surinkti pati.Tik reikia įdėti lapų į atitinkamas skyles, ir tada pakabinti vėjo juostelės ant lyno jį užbaigti.

3、Automatinis sukimas: Jis automatiškai pasisuka pagal vėjo, ir ji turi puikų vizualinį kai sukasi, todėl gražus kraštovaizdis į savo sodą.

4、Jis lengvai tirpsta ir yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio ir PVC.Ji nebus išnyks po to, kai lijo ir truks ilgą laiką.

5、Puikus namų dekoro: Tai karšto oro baliono rotator idealiai tinka kabinti ant sodo/daržo filialas, idealiai tinka lauko reklama, sporto renginius, akcijas, šventes ir kt.

Informacija:

Medžiaga: audinys + PVC

Dydis: apie 28*110cm/11.02*43.31 į

Svoris: apie 140g

Įpakavimas: opp krepšys

Sąrašas:

1*karšto oro baliono sukasi juostos

Funkcija Puikus namų dekoro
Temos Kraštovaizdžio
Dropshipping Parama
Medžiaga audinys + PVC
Pakavimas Opp krepšys
Modelio Numeris balionų rinkinys
Dydis about 28*110cm/11.02*43.31in
Svoris about 140g
Didmeninė Taip

Panašūs produktai