2vnt/komplektas Kukulis kūrėjas su Kukulis Wrapper Cutter Nerūdijančio Plieno Empanada Koldūnai Paspauskite Virtuvės Reikmenys, maisto ruošimui

€6.43

-49%

€12.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dumpl, valdybos gnocchi, pelėsių ravioliai (koldūnai), kukulis rinkinys, moterų imtynių priedai, paspauskite tortilla, ravioliai (koldūnai) nustatyti, kukulis pelėsis, ul kepimo, antspaudas wrap.

"PASIDARYK PATS" KUKULIS MAKER RINKINYS

Sukurti visiškai suformuota koldūnai su šiuo kukulis maker rinkinys.Ar esate pro klecko virimo aparatas, ar jūs bandote pirmą kartą, jūs galite gauti geriausią vienodus rezultatus ne kartą.Dabar galite paruošti įvairių skanūs receptai, dėka šios multiuse empanada virimo aparatas.Mėgaukitės daug Laiko su Savo Šeima ir Draugais naudodami Kukulis Pelėsių.

MAISTO KOKYBĖS NERŪDIJANČIO PLIENO

Pagamintas tiesa 304 nerūdijančio plieno, labai patvarus ir solidus, niekada nesurūdys, ne korozijos.FDA, maisto klasės medžiaga, užtikrinti maisto saugą.NERIMAUTI NEMOKAMAI KOKYBĖS MEDŽIAGŲ.

LENGVA NAUDOTI

Nustatyti tešlos lakštai arba tešlos per, pridėti pildymo tada paspauskite.Užpildykite, dangtelį ir paspauskite, kad ruonių puikus paketinių.Kad koldūnai greitai ir be vargo.Lengva valyti , plauti indaplovėje.

PLAČIAI NAUDOTI

Šis nerūdijančio plieno kukulis formų rinkinys padės jums virėjas nuostabų empanadas, pierogi, ravioliai (koldūnai), calzone, pyragas, gujiya, samosa, gyoza, koldūnai, wrapper, wonton, apyvarta, potstickers ir daug daugiau.Į virtinukų kūrėjai taip pat gali būti naudojama siekiant sukurti įvairių užpildyti pusmėnulio, tai sūrūs ar saldūs.

Rinkinio Numeris 2
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Kepimo C10646
Sertifikavimo LFGB
Funkcija Įžuvinti
Prekės Pavadinimas abay
Kilmės KN(Kilmės)
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Pilnas Komplektas Pelėsių

Panašūs produktai