Naminių Vežėjas Šuo Automobilių Sėdynės Padengti Vandeniui Oksfordo Audinys Automobilių Vežėjas Pet Kilimėlis Kvėpuojantis Šuo, Antklodė, Galiniai Saugos Kelionių Šunims

€15.74

-34%

€24.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naminių vežėjas dangtis, automobilių šuo, šuo stuff, vežėjas šuo, pet saugos, vežėjas stogo, automobilių šuo sėdynės, šuo, šuo automobilio sėdynės m, šuo kelionės.

Aprašymai:

1.Vandeniui audinio, išskirtinį siuvimo, pritaikytas jūsų šuniui, ir automobilį, išspręsti problemą dėl šunų taršos, kai keliaujate.

2.Keturių kampų pagalvėlės yra įrengtos 4 nustato ilgalaikio nailono diržai (4 nailono diržai + 2 porų, vyrų ir moterų plastikinė sagtis, priekiniai diržas gali būti tiesiogiai prijungtas prie priekinės sėdynės pagalvę be sagties ir ilgis gali būti reguliuojamas), kurios gali būti atitinkamai pakabinti ant dviejų priekinių sėdynių automobilio Ir 2 galinės sėdynės viršūnes, todėl, kad visa galinė sėdynė gali būti įmuštas į visumą, ir nereikia nerimauti, kad šuo bus skubėti išjungti ar net ir rudenį, kai pradeda staigiai stabdys.Ilgis 4 rinkiniai, dirželiai gali būti koreguojama, siekiant prisitaikyti prie įvairių tradicinių automobilių modeliai.

Savybės:

1. Ultra-lengva išardymas ir surinkimas dizainas:tvirtinimas ir derinimas austinio diržo sagtis yra paprasta ir lengva.

2. Super intymi bendras projektas : užkirsti Kelią maisto, skysčio, purvo ir kitų dalykų, nuo užteršimo interjero automobilio.

3. Itin švarus ir vandeniui būdas :Skalbti, visada išlaikyti automobilį švarų.

4. Vidurio užtrauktuko dizainas yra lengviau valyti.

5. Kai išeina už gegužinė, jūs tikrai susiduria su vietų, kad yra nepatogu sėdėti, pavyzdžiui, maži miškeliai ir didelės pievos.Jeigu norite sėdėti, jūs manote, unhygienic.Kai kurie tėvai turės įsigyti specialius iškylą kilimėliai.Tiesą sakant, šis automobilis motina yra dabar labai geras, labai didelis iškylą motina.Ji yra pagaminta iš drėgmei atsparios medžiagos, o taip pat kvėpuojantis, labai patogu.

Feature4 Vandeniui Atsparus Galinis Atgal
Funkcija Vandeniui Atsparus Kvėpuojantis
Medžiaga Oxford Medžiaga
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Stilius Laisvalaikis
Feature5 Šunelis Automobilių Sėdynės Padengti Kilimėliai
Feature2 Automobilių Sėdynių Užvalkalai
Elemento Tipas "Automobilių Kelionės Reikmenys "
Feature3 Naminių Gyvūnėlių Pagalvėlės
Sezonas Visi sezonai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai