(10 lapų/lot), A4 Lazerinis Balta vandens šliuožykla Perdavimo Decal Popieriaus, keramikos, stiklo nagų

€13.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lipdukas, popierius, vandens čiuožykla, jar dėklas, keramikos decal, perdavimas, 60v dc maitinimo šaltinis, stc 1000 termostatas, perdavimas popieriaus, keramikos, 220 touch, lipdukas, popierius, lazerinio karšto, rašalinis lipdukas, popierius, keramika.

10 Lapų/daug Vandens čiuožykla Lipdukas, Popierius A4 Nagų Lipduką Baltos Spalvos Lazerio Vandens Perdavimo Popieriaus, Keramikos, Stiklo ir tt

Pakuotės Turinys:

1 Daug (10 lapų/lot), baltos spalvos lazerio vandens lipdukas popierius

SPECIFIKACIJA: 1. Medžiagos Tipas: Popierius 2. Prekės Pavadinimas: SUNTEK 3. Tipas: Vandens Perdavimo 4. Modelio Numeris: STC-T07 5. Naudojimas: Keramikos,stiklo,jade,metalo,bambuko,plastikas,marmuras,medienos,organinio 6. Medžiaga: vandens perkėlimo popierius 7. Dydis: A4 8. Spausdintuvą Galima: Lazerinio Spausdintuvo 9. Spalva: balta 10. Aukštos raiškos spalvingas metu 11. stiprus klijų jėga,kietas,stiprus pasipriešinimas sunkiai Spausdinami Straipsniai rodo: Shippment 1 Visos prekės bus išsiųstos per 1 darbo dieną .VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių: *Mokėjimas 1. Mes priimame alipay čia. 2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. *Garantija Ir Grąžinimas 1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. *Klientų aptarnavimo tarnyba 1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus. 2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl aliexpres.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

šilumos perdavimo Lazerinis Spausdintuvas
Nagų lipduką Skaidrės
Tapyba Popieriaus Tipas vandens popieriaus
Sertifikatas CE, RoHS, PASIEKTI
Modelio Numeris STC-T07
Prašymas keramikos, stiklo, jade, metalo, bambuko, plastiko ir kt.
Tipas Spalvinimo Knyga
Temperatūra Žemos Temperatūros
lipdukas popierius spalva knyga
Spalva decal film Balta
Prekės Pavadinimas SUNTEK
Spausdintuvą galima Visų rūšių lazerinių spausdintuvų
Lazerio vandens lipdukas popierius Vandens Šliuožykla Popieriaus

Panašūs produktai