Karšto parduoti! 5pairs cb-430 angliniai šepetėliai replacment už makita 191971/DCSM100/125/115 kampinis šlifuoklis 7*7.5*10mm aukštos kokybės

€8.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 21v elektrinis atsuktuvas, makita atsargines, gręžimo statoriaus, gręžimo trinkelėmis lenkijos, ašis valdyba, pirkti grafitiniai šepetėliai, Makita, grafito šepetėlis, makita 6271d battary, bl1813g.

Aukštos kokybės! 100% Nauja! 100%suderinamas su Originaliu ĮRANKIAI!Jeigu jums yra įdomūs didmeninė įsigyti, mes pasirengę peržiūrėti ir derėtis dėl kainų.Susisiekti su mumis geriau didmeninės kainos.mes galime suppliy nuo durų iki durų " paslauga tvarka, kurią iš viso sudaro daugiau kaip 30kgs.

Mes esame profesionalių elektrinių įrankių&atsarginių dalių pirkimas ėdžiose Kinijoje.gali tiekti daugiau nei 1minllion elektros įrankiai ir atsargines dalis, jei bet klausimas ar nori, whosesales, prašome susisiekti su mumis

Mes esame profesionalių elektrinių įrankių&atsarginių dalių pirkimu vadybininkas Kinijoje.

gali tiekti daugiau nei 1minllion elektros įrankiai ir atsargines dalis, jei bet klausimas ar nori, whosesales, prašome susisiekti su mumis.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Panašūs produktai