42 Vnt Juokinga Magnetiniai Blokai Lazdos Krūvas Žaislų Rinkinys Švietimo Žaislas Vaikams, Berniukų, Mergaičių Gimtadienis Kalėdų Dovana

€9.00

-59%

€22.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balionas berniukas ar mergaitė, 7 balionas, magnetiniai blokai nustatyti pasaulis, plikas magnetiniai, marmuro paleisti magnetiniai, mi magnetiniai blokai, gimtadienio tortas dekoro, condis magnetiniai blokai, 10 metų gimtadienis, žiedas vyrams kamino.

42 Vnt Juokinga Magnetiniai Blokai Lazdos Krūvas Žaislų Rinkinys Švietimo Žaislas Vaikams, Berniukų, Mergaičių Gimtadienis Kalėdų Dovana >>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Vaikas-saugus Magnetiniai Blokai: Visi magnetiniai blokai yra pagaminti iš ne toksiškos ir patvarios ABS plastiko, matomas sklandžiai kraštai, kuris gali užtikrinti vaikų saugumą rankas.

2、Ugdyti Gebėjimą: magnetinio blokuoti nustatyti yra ilgalaikė, tai yra 42 skirtingų spalvų magnetinės lazdelės, siekiant pagerinti vaikų skirtingi mąstymo galimybes, problemų sprendimo gebėjimų, simbolinis mąstymas ir jausmas spalvos.Šį rinkinį galima įsigyti geometrinių formų, įskaitant skaitmeninį skaičiavimo 3D formos, magnetinis polius ir architektūrinis projektavimas.

3、Spalva Forma Gyvenimą: žaislo rinkinys bus skatinti savo erdvinio mąstymo ir pagerinti rankų judesių koordinavimą.

4、Padidinti Inovaciniai gebėjimai: Šis žaislas rinkinys leidžia vaikams, turintiems inovatyvių idėjų, siekiant didinti jų gebėjimą atskirti spalvas ir praturtinti savo kūrybiškumą ir vaizduotę.

5、Pasakų Dovanų: ideali dovana vaikams, puikiai tinka suaugusiems, kad sumažinti spaudimą.Šis rinkinys taip pat yra idealus žaislas nustatyti pastato teigiamus santykius su savo vaiku.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikiniai/Magnetiniai

Dydis: apie 29*6.5*22cm/11.42*2.56*8.66 į

Svoris: apie 610g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Magnetinis Statybinių Blokų Rinkinys(42pcs/komplektas)

Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

>>>>Elementą Rodyti

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros, įrangos, lightintensity ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius >14Y
Modelio Numeris Magnetinio Pastato Stick Žaislai

Panašūs produktai