Elastinga paklode Įrašus Persipintos Lova, Čiužinys Lape Įrašo Dirželis Griebtuvai Vinys Už Drobulė Dangtelio Fiksavimo Reguliuojamas Anti-slip

€7.93

-30%

€11.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lova įrašą, gitaros muzika, pedalbord, čiužinys dirželis, kojinių juostelė, plytelių, metalo drobulė įrašą, vienodai pagunda, medžiaga peg, drobulė turėtojas.

Specifikacija:

Nauja

Tipas: Paklode Įrašus

Spalva: Juoda / Balta (Pasirinktinai)

Stilius: Trumpas

Kiekis: 1 Komplektas

Pareigos: Naudojamas Paklode

Savybės:

[Medžiaga]: tvirtas chromuotas metalo klipus ir platus, elastingas juostas, didelis atsparumas.Built-in plastiko uždarymo sistema, negadina audinio.

[Šis vaizdo įrašai bus veiksmingiau]: Kitos dirželis sprendimus, kurie yra pritvirtinti prie kraštų, bet tik sėkmė.Mūsų paklode dirželis, kuris eina nuo kampo iki kampo bus veiksmingesnis.

[Šešis ilgio diržai su metalinėmis apkabomis]: Galima supjaustyti į 12 dalių, ir saugo ašmenis tvirtai vietoje

[Reguliuojamo Ilgio]: yra dvi vietas paklode liemenėlė, kuriame galite reguliuoti ilgį.taigi, tai bus gerai, į vieną ligoninės lovoje, reguliuojamas dvigulė lova, didelė oro lova ar king size lova.

[Audinio Raštas]: built-in plastiko uždarymo sistema, negadina audinio.Veikia labai gerai satino paklodės, medvilnės paklodės, šilko lapų ir kitų sumontuotas apačioje lakštai, čiužinio apsaugų.Išlaikyti savo lapus poziciją, šešių ilgio diržai su metalo įrašai.

Pakuotė:

1 Komplektas * Paklode Įrašus

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių kiekviename kompiuteryje, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Paklode Įrašus,Paklode Užtrauktuku,Paklode Griebtuvai
Talpa 1
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai