Važinėjimas Dviračiu Maisto Užkandžių Saugojimo Vandens Butelis Bikepacking Dviračio Rankenos Kamieninių Krepšys Turistinis Darbą Apšiltintas Dėklas

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: miau, rankenos lašas touring, greitai dviračiu, dviračių buteliuko dėklas, antikvarinis dviratis, krepšys dviračio rankenos, dviračio krepšys, žiemos bikepacking, elektros bycicle krepšys, krepšys bikepacking woho.

Švęsti Kinijos tradicinis Naujųjų Metų, mes bus atostogauti nuo sausio 30 iki Vasario 19 d., 2021. Per laikotarpį, mes negalime apdoroti jūsų užsakymą ir atsakyti jūsų pranešimas laiku ( išskyrus produktų, Europoje sandėlyje).Atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

LENGVAI VIENA RANKA PASIEKTI - Teikia savo dviratį rankenos ir kamieninių leidžiantis greitai ir lengvai prieiti prie užkandžių, vandens butelis , pagrindo sluoksniai, telefonas/fotoaparatas, ir tt!Į viršų uždarymo atsidaro ir užsidaro greitai, su viena ranka.

PATOGUS SAUGOJIMO SPRENDIMAS - pakankamai Didelis, kad tilptų vandens butelių ir standartas/didelis dviračių butelius!Akių šoninės kišenės yra puikus laikyti energijos barai, šiukšlių, telefonas, smulkūs įrankiai ir kt.

SAUGI 3 TAŠKŲ TVIRTINIMO - Vienas velcro kilpa suteikia kamieninių maišelį, kad jūsų rankenos, 2 velcro linijos jungiamas prie stiebo, pagaliau įrašą tvirtinimas apačioje krepšys per dviračio šakės ir užveržkite dirželį.Saugiai turi savo įrankius, net per grubus takas takas jojimo!Keičiamajame ir reguliuojamu velcro kilpos leidžia jums pridėti maišelį, į abi puses nuo savo stiebo.Padidinkite savo saugojimo pajėgumus, įrengiant po VIENĄ KIEKVIENOJE pusėje, jūsų stiebo!

IZOLIUOTAS IR PATVARUS - Moosetreks Kamieninių Krepšys yra izoliuoti, siekiant išlaikyti savo gėrimų cool!Taip pat drenažo skylę apačioje.Pagamintas iš tvirtos ripstop nailono maišas ji skirta eiti atstumas!

UNIVERSALUS - Reguliuojama "velcro" kilpos leidžia jums pridėti maišelį, į abi puses nuo savo stiebo.Padidinkite savo saugojimo pajėgumus, įrengiant po VIENĄ KIEKVIENOJE pusėje, jūsų stiebo!

Produkto pavadinimas: pakabinti maišelį, virdulys krepšys

Spalva: juoda

Dydis: S (12.5 * 8 * 8 cm)

M (17 * 8 * 8 cm)

Svoris: S (65g)

M (75g)

L (75 g)

1. Max asortimentą ir greitis skiriasi dėl skirtingų svorio vairuotojas, veiklos, kvalifikacijos ir kelių būklės.Mūsų bandymas buvo daromas 55kg vairuotojas ant plokščio ir lygaus kelio.

2. Produkto ir vartotojo vadovas gali būti šiek tiek skirtingos, atsižvelgiant į skirtingas produktų daug.

3. Prašome iki galo įkraukite bateriją, prieš pirmą kartą naudojant motorolerį.Į addtion, prašome baterijos kartą per tris mėnesius, net jei jums nereikia naudoti motoroleris, išlaikyti akumuliatorių visiškai funkcinis ir prailginti jos gyvavimo trukmę.Vandens pakrovimas, susidūrimų, ir kitų neįprastų veiksniai bus eald baterijos nuostolius, kurie nėra taikoma garantija.

JAV "FedEx": Jūra T ransport 30-35 dienas (be atnaujinta informacija) + JAV "FedEx" 3-6 dienos

( nepasiekiamas sritis pristatymo, PAŠTO Dėžutė, Havajuose ir Aliaskoje)

ES UPS: Geležinkelio Transporto 30-45 dienas (be atnaujinta informacija apie UPS interneto svetainėje) + UPS 3-6 dienos

( nepasiekiamas sritis pristatymo, Ispanija, Kanarų Salos zip kodo pradėti su 35 ir 38 )

Prancūzija 05000 ir 05010 Skirtumas

CA UPS: Oro transportas 20-25 dienų (be atnaujinta informacija) + CA UPS 4-6 dienas

Rusija: 30-45 dienas (išskyrus nuotolinio valdymo srityje.Jums reikia pasiimti tvarka pagal save, jei pristatymo adresas yra nereikšminga.)

Aukščiau yra apytikslė, pristatymo laikas, atsižvelgiant į mūsų patirtį.Mes padarysime viską, kad teikti patikimas pristatymas paslaugų ir tikimės, kad ji jums atvykti laiku.Tačiau, pristatymo, gali būti atidėti dėl muitinės formalumų, valstybinės Šventės dieną, Blogas Oras, oro Linijų Streiko, Uraganą "Sandy" ir pan .Dėkojame už jūsų understan din g ir laukia!

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai