Sunlite Suite2 FC DMX-USD Valdytojas DMX 1536 Kanalo geras DJ KTV Šalies LED Žibintai, Scenos Apšvietimo, Etapas kontroliuoti programinę įrangą

€85.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dmx led, softwar, suite2, laisvų rankų įranga numark, dj controller maišytuvas pioneer muzika, dj, programa lazerio dmx, kontrolės dmx, dj mikšeris, vadovas perkelti.

Apie produktą

Scenos apšvietimo valdymo programinė įranga

1. Tiesiogiai prijungti kompiuterį kontroliuoti šviesos 2. Paprastas, patogus ir greitas 3.Naujokams taip pat gali veikti šviesos 4. maža kaina

Taikymo scenarijus

Dmh valdytojas tinka visiems DMX lempos, ir gali taip pat kontroliuoti įprastinės LED moduliai ir šviesos ruože produktus per DMX adapteriai.

Puslapių

Specialių puslapio dizainas buvo naudojamas Sunlite programinės įrangos už daugiau nei 15 metų.Kiekvienos rūšies apšvietimo įranga turi savo puslapį, taip, kad jie gali būti redaguojami ir paragino greitai.Norint pasiekti spalvų maišymas, modelio pakeitimas, "prizmė" arba XY operacijas.

Redaktorius

Built-in scena redaktoriai, pvz., Lengvas Žingsnis, EasyTime, DMX Įvestis Diktofonas, galite redaguoti scenos greitai ir lengvai.Laiko ašis, pultas, naudoti įmontuotą vaivorykštė, signalo, chase, XY ašies ir kitos funkcijos lengvai pasiekti nuostabų apšvietimo efektai.Specialių stačiakampio įrankis gali padėti jums pasiekti poveikį, ekranas, rodyti nuotraukas, tekstas arba vaizdo įrašus.

Lengvai Nuotolinio

Su Lengva Nuotolinio valdymo pultą, galite kontroliuoti savo apšvietimo efektai per išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius.Šiuo metu "Iphone", "Ipad" ir " Andriod įrenginiai yra palaikomi.Programinės įrangos ateina su konsolės redaktorius, kuris gali būti naudojamas kurti savo veikimo sąsaja; pridėti scene mygtukai, mygtukai, surenka, spalvų žiedai, XY koordinatės, ir daugiau.Be to, jį galima lengvai imituoti įvairių MIDI prietaisai ir DMX pultai, kuri yra labai patogi naudoti.

Garso

Naujas įveikti aptikimo variklis leidžia ne praleisti bet ritmą, taip užbaigti garso ir apšvietimo sinchronizavimas.

Lengva rodyti

Integruoti muzikos, vaizdo, apšvietimo, scenos ir MIDI Laiko Kodą, Lengva Parodyti gali padėti jums baigti apšvietimo rodo, dizainas be vargo.

Autonominis

Jūs galite laikyti savo Šou Suite 2-fc, fc+, palikti savo kompiuterio ir naudoti jį patogiai.Realiame scenos, jūs galite arba paspauskite mygtuką arba naudokite infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo, išmanusis telefonas ar planšetinis kompiuteris.

Easy 3D Vaizdas

Programinės įrangos built-in 3D funkcija gali imituoti šviesos, spalvos, modelio ir šviesos pokyčius, jūs dizainas.Taigi, pradinis dizainas šviesos šou gali būti realizuotas iki etapas yra nustatyti.

Bibliotekos redaktorius

Programinę įrangą sukūrė dešimtis tūkstančių lempos bibliotekos (SSL2), jei jis yra išskirtinis, specifikaciją, taip pat galite lengvai redaguoti savo lempa biblioteka per šviesą bibliotekų programinės įrangos.

Komunikacijos

1. Jei turite kokių klausimų, problemų, arba komentarų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pokalbiai internete, TradeManager yra labai dėkingi. 2. Mes susisiekti su savaitgaliais taip pat. 3. Mes laivas žibintai nuo pirmadienio iki sekmadienio, 7 dienas per savaitę.

Apie grąža

1. Visus grąžina turi būti postmarked per 14 dienų nuo gavimo datos, patvirtino, pristatymo Vežėjas.Jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pranešimo gavimo. 2. Grąžinamosios išmokos, būtų galima per 10 dienų nuo pradinės datos gavimo elementus.Mes užmokės už pristatymo išlaidas, kad, pristatymas jums ir krovinių siuntimo atgal, taip pat bus išskaičiuota iš bendros sumos. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant atgal.Prašome susisiekti su mumis prieš jums įdėti ginčo ar norite dalinio grąžinimo/compensatio.

Įtampa 90-240V
Galia 0,5 w
Modelio Numeris JIS-1128DE
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Prekės Pavadinimas E&Q
Stilius DMX Scenos Šviesos

Panašūs produktai