Nešiojamų Raumenų Roller Kūno Masažas Stick Jogos Stick Mažinant Raumenų Skausmas atsipalaidavimą, Fizinės Terapijos Fitneso Įranga

€13.96

-66%

€42.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: putos volelis, putų roll, stick joga, massag, "apple" sidabrinė, ritinio stick, massag roller, jogos kilimėlis, blokuoti joga, moterų joga roll.

SVEIKI atvykę Į MANO PARDUOTUVĘ, Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su manimi, aš jums padėti, ačiū jums už jūsų meilę mūsų produktų. 1.Nustatyti pagal įstatymą / Mofa / stumti tris metodus į vieną. 2.Giliai atsipalaiduoti stora raumenys. 3.Sumažinti raumenų skausmą 4.Suteikia pagalvėle skausmą, todėl praktikos ilgiau. 5.Forma, subtilus raumenų linijas. 6.Tinka visam kūnui. 7.Lengvas ir kompaktiškas.

Instrukcijos: Ji gali būti dedama ant delnų, padų ar galūnių jaunų children.By presavimas, suspaudimas, geležinkelių ar masažuoklis, stimuliuojantis odos padės formuoti teigiamą ir stabilios emocijos. --Nugaros masažas: Iš viršaus į apačią, tada dešinėje pusėje juosmens ar pilvo. --Krūtinės masažas: naudoti kūno šepečiu išvalyti linijos pilvo iš viršaus.Šonai iš krūtinės esti bet venos ant priekio vidurio linija nuo kūno, ir jie sunaikino iš kairės į dešinę (pirmasis kairę, tada į dešinę) iš vidaus į išorę, palei šonkaulius. --Pilvo masažas: pilvo yra, iškasto iš viršaus į apačią (kai yra vidaus organų, kabančios, ji turėtų būti iškastos iš apačios į viršų). --Apatinės galūnės masažas: dragos iš apačios į viršų, tai yra, masažo link širdies. --Pėdų masažas: masažas nuo kulno iki pėdos.

Savybės

Medžiaga: ABS Varantys+ nerūdijančio plieno juosta

Dydis: ilgis 17.7"/45cm; plotis 1.6"/4cm

Svoris:Apie 360g

Paketų sąrašo: 1* raumenų masažas roller

Pranešimas

* Faktinis spalva gali šiek tiek skirtis nuo interneto vaizdo dėl monitoriaus spalvų parametrus.

* Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis duomenų.

Dear friend: Pastaba, Prašome leisti mažas rankinis matavimo paklaida.Ačiū!Jei norite atšaukti užsakymą ar kitos priežasties, visos lėšos bus atgal į jūsų sąskaitą per 7 -10 dienų per www.restapa.lt.Apie Mokėjimas: priimame alipay čia.Bet kredito kortelė arba banko kortele, PayPal Mokėjimo ir Banko Projektas.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Jei norite atsiskaityti bet kuriuo kitu būdu, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimą.Apie atsiliepimą: Jei jus tenkina prekė, o jos būklė yra gera, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums visiems 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei esate disatisfied su prekės arba paslaugos, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes tiekiame geriausią sprendimą ir dirbti sunkiau, kad suteiktų jums daugiau puikų aptarnavimą.

Modelio Numeris YGS49
Funkcija atsipalaiduoti raumenys, atsigauti po fizinio krūvio
Kilmės KN(Kilmės)
Materia ABS+TPE+, nerūdijančio plieno vamzdis
Produkto Svoris About360g
Naudojimo scenarijai Darbas, Namų darbas, Mankšta, Svorio netekimas

Panašūs produktai