10vnt 20pcs 3mm, 6mm Strypo Volframo Karbido Frezavimo Cutter Failą Burr Kostiumas Plėstuvas Įrankiai Supjaustyti Rinkinys Dremel

€7.18

-20%

€8.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: countersink medienos, dremel medienos, tiek įrankis, tvarkyti įrankiai, metalo apdirbimo, fraise helicoidale, lankstaus veleno įrankis, tiek grąžtų komplektas, multy įrankis atveju, priemonė medienos, broppe atsuktuvas.

Aprašymas:

Volframo plieno frezos, pasukti failą 3mm cutter

3mm Šerdies Diametras, 3mm Pjovimo Briaunos Skersmuo formos rankena

Dailidžių, geležies gaminius.Skulptūra profesionalūs įrankiai

10 modelis intotal

Cementuotas karbidas sukasi failą, ir volframo plieno valcavimo peiliu, volframo karbido šlifavimo galvos, užsienyje jau yra skatinti vartojimą, pagerinti gamybos efektyvumą ir pasiekti montuotojas, mechaninė darbas yra savotiškas svarbius įrankius.

Cementuotas karbidas sukasi failą platų NAUDOJA, mechaninė, aviacijos, automobilių, laivų statybos, chemijos pramonės, technologijų ir pramonės departamentų naudoti drožyba, efektas puikus, pagrindinė naudojimo:

(1) baigti apdirbti įvairių tipų metalo liejimo ertmėje, pvz., tvarkymo batai, pelėsių, ir pan.

(2) visų rūšių metalo ir nonmetallic amatų skulptūra, tokių kaip pelėsių, skulptūros, amatų dovana apipjaustymas.

(3) valymo mesti, štampavimas, suvirinimo flash, galąstuvas, suvirinimo, pvz., liejimo staklių gamyklos, laivų statyklos, tokių kaip automobilių gamykloje.

(4) visų rūšių mechaninių dalių chamfering supilkite apvalios ir groove tvarkymo, švarų mėgintuvėlį, apdailos mašinų dalys skylės paviršiaus,

(5) rotoriaus uosto dalys, lengvųjų, pvz., automobilio variklio gamykla.

Cementuotas karbidas sukasi iš esmės yra šio failo savybės:

(1) apdirbimo, metalo (įskaitant grūdinto plieno) ir nonmetallic (tokių kaip marmuras, jade, kaulų), perdirbimo, gali būti kaip aukštas, kaip HRC70 kietumo.

(2) didžioji darbo dalis gali būti keičiama rankenos su mažais šlifavimo rato, o ne dulkių tarša.

(3) didelė gamybos efektyvumą, su aukšto mechaninio apdirbimo efektyvumas nei failą kelis kartus, su šiek tiek šlifavimo ratas elgtis kaip su didelio efektyvumo beveik 10 kartų tvarkymo.

(4) produktų perdirbimo geros kokybės ir didelio poliruoti, gali dirbti aukšto tikslumo įvairių formų pelėsių ertmę.

(5) ilgas tarnavimo laikas, greitapjovio plieno popieriaus pjovimo įrankiai nei patvarumo dešimt kartų didesnis nei mažas šlifavimo ratas ilgaamžiškumas daugiau nei 200 kartus.

(6) naudoti paprastas, saugus, patikimas, ir gali sumažinti darbo intensyvumą, pagerinti darbo aplinką.

(7) ekonominės naudos žymiai pagerėjo, ir išsamią tvarkymo sąnaudas gali sumažinti keliasdešimt kartų.

Cementuotas karbidas sukasi failą pagrindinis pneumatinės arba elektros pavara priemonių naudojimo, bendrosios greitis yra 6000-50000 r./min., naudojant pjovimo įrankio tvirtinimo įrašas, pjovimo būdas atvirkštinis frezavimo gero, išvengti grįžtamai slenkamojo judesio pjovimo, darbas turėtų išvengti girgždėjimo išjungti, naudokite akių apsaugos Veidrodį.

Specifikacija:

1. Tipas: Rotacinis galąstuvas

2. Pjovimo Briaunos Skersmuo(BĮD): 3 mm(1/8")

3. Blauzdos Skersmuo(SD): 3 mm(1/8")

4. Bendras Ilgis: ahout 40mm

5. Prekės naujos ir nenaudotos

Komplektą sudaro:

20 vnt/komplektas 3mm CEL pasukimo galąstuvas.

Mokėjimo 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

Siuntos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8. Pristatymo Laikas:60 dienų

Grįžti/ Grąžinimas 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 60 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.restapa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 30 dienų nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju.Jokios Grąžinamosios išmokos, yra siūloma.Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja išsiųsti.

Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Medžiaga Volframo Karbidas
Ilgis 3 mm(1/8")
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Tipas Kastuvas Grąžtas
Prekės Pavadinimas QSTEXPRESS
Modelio Numeris QST-K20
Naudoti Metalai Gręžimas

Panašūs produktai