Dviračio Krepšys Rankena Kamieninių Raišteliu Virdulys Maišelį Dviračių Izoliuoti Vandens Butelis Turėtojas, Vežėjas, Dėklas Nešiojamų Dviračių Priedų

€3.53

-22%

€4.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių priekinė bagažinė, dviračio laikiklį, dviračių drugelis rankenos, dviračių izoliuoti vandens butelis turėtojas, dviračių buteliuko dėklas, cystal telefono dėklas, dviračių laikiklį, krepšys dviračio rankenos, dviračio krepšys, duslintuvo alkūnė.

Dviračio Rankenos Kamieninių Raišteliu Virdulys Maišelį Dviračių Izoliuoti Vandens Butelis Turėtojas, Vežėjas, Dėklas Nešiojamų Dviračių Priedų

Ypatybė:

1. 4 taškų tvirtinimo daugiau stabilus: yra, 4 užtrauktuku dirželiai aplink dviračio vairo krepšys tool free montavimas, ne gręžti skyles, kurių tipinė vandens butelio laikiklį poreikius.Užtrauktuku dirželiai yra reguliuojami, kad atitiktų jūsų dviračio rankena juosta. 2 užtrauktuku dirželiai kilpa suteikia butelį, maišelį, rankenos, ir dar 2 kilpos prisitvirtina prie kamieno, užtikrinti maišas būti tvirtai ir saugiai priekyje net kai dviračiu dėl duobėtų kelių.

2. Izoliuoti aliuminio folija kamieninių krepšys: Su specialaus aliuminio folija vidinis sluoksnis, mūsų tai kamieninių maišelis gali išlaikyti savo gėrimų šalto ilgą laiką karštą vasarą ir išlaikyti kavos šilta šalta žiema.Tvirta korpuso apačioje ir kamšalu oksfordo audinys šios taurės maišelį, bus apsaugoti puodelio ar buteliuko ir per žirgais, puikiai tinka tolimojo lauko dviračiu kelionę.

3. Mutis-funkcionalus ir lengvai atlikti: Dviračių vandens butelio laikiklį maišelis tinka tiek profesionalų ir mėgėjų raitelių tiek.Kas daugiau, yra nuimamas diržas per petį.Kai jūs baigsite savo dviračiu, jis gali būti naudojamas kaip pečių maišą, kad išlaikyti jūsų kišenėje saugumo ir lengva nešioti bet kur.

4. Greitai atidaryti ir lengva naudotis: Šio dviračio krepšys tinka butelį iki 3,5 colių skersmens, tinka daugumai vanduo buteliuose ir stiklinės.Viršuje raišteliu uždarymo gali būti atidarytas/uždarytas greitai, padėti išspręsti buteliai pastovus ir leidžia greitai pasiekti.Be to, šoninės kišenės maišelį 4.7 * 3.4 colių, idealus ūkyje energijos barai, šiukšlių, mobiliųjų telefonų, pavyzdžiui, "iPhone" 4/5/6/6S, smulkūs įrankiai ir kt.Graži išvaizda, tinkamas kelionėms ir kasdieniniam naudojimui.

5. Tvirtas audinys ir lengva valyti: Šio dviračio rankenos izoliuoti kamieninių krepšys pagamintas iš tvirtos ir ilgaamžės muito medžiagos.Vandens ir atsparus oro sąlygoms, saugo savo įrankius apsaugoti nuo purvo, purvo ir dulkių.Ir laikyti savo daiktus sausas ir saugus.Ji yra labai lengvai valyti paviršių tiesiog nuvalykite rankomis.

Specifikacija:

Medžiaga: 600D Oxford PU oda + aliuminio folija šilumos izoliacija

Spalva: Juoda

Dydis: apie 160x90x90mm/6.3x3.54x3.54in

Svoris: apie 95g

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Dviratį Virdulys Saugojimo Krepšys

Modelio Numeris Dviračių Virdulys Saugojimo Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kita
Medžiaga Kita
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai