Atspari Ugniai Dokumentas Maišelį Organizatorius Turėtojas Saugaus Sandėliavimo Didelės Talpos Pinigus Failų Aplankas A4 Formato 13 Kišenės Užtrauktukas Uždarymo

€5.26

-18%

€6.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aplankas a4 3, a4 dokumento turėtojas, aplankas a4, popieriaus stendas, kabo failo aplankus organizacija, Dokumentas Piniginės, dokumentas katalogą, a4 popieriaus dėklas, a4 laukelyje, a6 dėklas.

Nešiojamų Atspari Ugniai Dokumentas Maišelį Silikonu Padengtas Stiklo Audinio Maišelį Didelės Talpos Pinigus Failų Aplankas A4 Formato 13 Kišenės Užtrauktukas Uždarymo

Savybės:

- Tai ugniai dokumentas maišelis yra pagamintas iš patobulinta silikono padengtas stiklo pluošto audinio, kuris gali atlaikyti temperatūrą iki 700℃ (apie 1292℉) ir apsaugoti savo gyvybiškai svarbius dokumentus nuo gaisro.

- Tai ugniai saugiai krepšyje, kuris yra ne tik atsparumo ugniai, bet ir didelio vandens atsparus, jei jis sušlapo dėl bet kokios priežasties.

- Tai ugniai dokumentas maišelis gali išlaikyti dauguma iš jūsų labiausiai vertingų daiktų, pvz., A4 dydžio teisinius dokumentus, pinigus, papuošalus, paso ir mygtukai ir t.t..Tai gaisro saugus dokumentas krepšys yra pakankamai lanksti, kad būtų galima sulankstyti ir eiti.

Techniniai duomenys:

- Dydis: 27*16cm

- Medžiaga: silikonas, padengtas stiklo audinio

- Pakuotės turinys:

- 1 x atspari Ugniai Dokumentas Krepšys

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Features1 Atspari Ugniai Dokumentas Krepšys
Dydis as show
Features2 Silikonu Padengtas Stiklo Audinio
Modelio Numeris /
Medžiaga Kita
Features3 Atsparus vandeniui
Tipas Dokumentas Krepšys
Formos krepšys

Panašūs produktai