4CH 1080P Mobiliosios Transporto priemonės, Automobilių DVR MDVR Vaizdo įrašymo Sistema su 4 SONY IP69 Galinės Pusės Priekinė Kamera Sunkvežimių Van Autobusų RV 7" VGA

€194.48

-15%

€228.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automatinis nespresso, veidrodis įrašyti, 4k veiksmo kameros, cam brūkšnys, mdvr sd, DVR, auto dvr veidrodis, derliaus rv priedai, vaizdo įrašymas, dashcam gps dual.

Savybės

【 LENGVAI LAIDŲ 】: https://youtu.be/BB46KZ5Jeyw .Laidų per 4 pin jungtis, ji yra labiau įtemptas.Mes taip pat teikia nemokamai, PC programinės įrangos, naudojamos palyback įrašote vaizdo įrašus į KOMPIUTERĮ.prašome patikrinti nuorodą, jei norite atsisiųsti programinės įrangos.

【 LINIJOS ĮRAŠYTI 】: 4 Kanalų 1080P (1080N/720P /960 H/D1/CIF atrankos) HD realaus laiko įrašymas, loop įrašymo, Palaiko 1 vnt SD kortelę.Maks.256 GB x 1. Parama atnaujinti programinę įrangą per USB lizdą.USB lizdas taip pat palaiko atsarginės vaizdo įrašus. 【 PERŽIŪROS 】Paramos atkurti vaizdo įrašus mdvr.Mes taip pat teikia nemokamai, PC programinės įrangos, kuri naudojama palyback įrašote vaizdo įrašus į KOMPIUTERĮ (veikia tik ant Windows PC, neveikia "MAC"))

【 SONY IMAX323 KAMERA 】 IP69 Norma vandeniui, galima dirbti ne tiesiogiai. 18 vienetų IR LED skirti naktinio matymo.Visą metalo, medžiagos, Nekilnojamojo 2.0 MP resoluiton.IMX323 "SONY" senso r, YTOT objektyvas.7" automobilių ekranas yra VGA jungtis.ekrano raiška: 1024*600.【 VEIDRODYJE 】Ji gali veidrodinis vaizdas per OSD meniu operaciją, ji gali nustatyti bet kurio kanalo įvaizdį Horizonal Filp arba Vertikalus Filp.

【 NEDELSIANT ĮRAŠYMO 】: Prisijungti GELTONA maitinimo laidą prie ACC.ji gali nustatyti atidėtas įrašymo ir atidėtas išsijungimas, per OSD meniu.laikas gali būti setup 24 valandas. 【 4-CH SIGNALO ĮVESTIES 】: Jis palaiko 4 kanalų signalizacijos jutiklių įėjimai, ekrane bus rodoma per visą ekraną, vieno kanalo automatiškai, kai gaunu sukelti signalo, kaip pakeisti, savo ruožtu, šviesos ir kt.

【 Garantija ir Paramos 】: 60 dienų pinigų grąžinimo garantija, 18 mėnesių garantija dėl kokybės, ir gyvenime nemokama klientų aptarnavimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus (Email:[email protected]).

Funkcijos

SONY JUTIKLIS

Su "SONY" IMX323 ensor, ir 6 sluoksnių HD objektyvas.Fotoaparatas gauna geriausios kokybės 1080P vaizdo.Geros kokybės chip, kad geriau WDR funkcija.jis gali gauti aiškų vaizdą, bet apšvietimas.

Naktinis Matymas

Featuring 3.6 mm Led su IR-CUT funkcija, 90° matymo kampas, 50ft Naktinio Matymo diapazone.Fotoaparato infraraudonųjų spindulių režimas įjungiamas automatiškai blogo apšvietimo sąlygomis.Tai galima aiškiai stebėti viską, net ir naktį.

IP69 Neperpučiamas

Visą klijai procesą.Į HAINAUT fotoaparatų yra vertinami kaip dulkių sandarus ir atsparus vandeniui ir uždenkite patvarus korpusas.Nebijo drąsių sniego, lietaus ar karščio.automobilių kameros " darbinė temperatūra gali būti svyravo nuo -4°F iki 122°F (-20°C iki 50°C)

Veidrodis/Normalus

Ji gali nustatyti, kad kamera vaizdą tarp veidrodyje ir normalus Vaizdas.Tai alows prijungtas kameras, kad būti naudojama kaip atsarginė arba į priekį nukreiptos kameros.Linijos Įrašyti

4 kanalų 1080P realaus laiko ciklo įrašymas.Įrašai vaizdo kamera kanalai nuolat, apsisukimo per seniausių įrašų, kai saugykla pilna.Įrašus į vieną SD kortelę.Tai suteikia DVR iš viso talpa 256 GB.Palaiko leisti įrašyti vaizdo įrašus ekrane patogiai.Ji taip pat gali būti iš SD kortelės, ir atkurti jį ant PC.

WDR Technologija

Platus dinaminis vaizdo apdorojimo technologija, šešėlis, skydelis nuo saulės, refleksijos, apšvietimas ir kita aplinka gali fiksuoti aukštos raiškos , tikroviškus vaizdus.Informacija

Laidai

Pakuotė

Video Kodas H. 264
Vaizdo Jutiklis Sony IMX323
Ekranas IPS
OSD Kalba lietuvių
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Specialios Funkcijos Platus Dinaminis Diapazonas
Sąsaja USB2.0
Ekrano santykis 16
Elemento Tipas Automobilių DVR
Jutiklinis Ekranas No
Ekrano Dydis 7Inches
Peržiūrėti Kampas 105°-140°
Prekės Pavadinimas JOINLGO
Pikselių 200Mega
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Max Išorinė Atmintis 256G
Chipset Gamintojas HISILICON
Surinkimo Režimas Po Pakrovimo Mašina, Integruota
GPS logger NĖRA
Baterija NĖRA
Kadrų Per Sekundę 30
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 4 klasė
Originalioje Pakuotėje Taip
Skaičius Objektyvai 4
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai