Mažasis Virėjas-Virtuvės Šefo Peilis Multi-funkcija fiksuotu Aštrių Kinijos Mėsos Cleaver Rankų darbo Augaliniai cutter Kepimo Įrankiai

€9.44

-31%

€13.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knive, nakiri peiliai, peilis, virtuvės organų, virėjo peilis, virtuvės peilis, virtuvės knive, cleaver peilis, ul kepimo, suši rinkinys.

Chromo, molibdeno ir vanadžio metalo elementai turi gerą specialių savybių stiprumas, kietumas, anti-rust ir aštrių apie šį cleaver. 2. No-slip Ergonomiška Rankena ➦Ergonomiškai suprojektuotos rankenos yra Visiškai Tango, kurios gali užkirsti kelią ašmenys šio virėjai cleaver nuo kritimo lengvai, padės jums gauti gerą turėti jausmas ir ne slydimo poveikį. 2. Virtuvės cleaver chef peilis yra puikus grožio, nepriekaištingų eksploatacinių savybių šis tvirtas dizainas su gera stiprumas, ilgaamžiškumas. 3.Mutifunctional Mėsos Cleaver Peilis ➦ Kinijos mėsos peilis yra Puikus Pjovimo, Kapojimo, Smulkinimo, De Iškaulinėjimas, Skėlimas Mėsa, Šviesos Kaulų, Daržovių, ir kokoso,lengvai iš naujo pagaląsti, valyti ir prižiūrėti.Jūs negalite prarasti – labiausiai Patogi Rankena, jums bus jaustis su Neprilygstamą Masinis Pjovimo Našumą!todėl tai puikus papildymas bet kokią profesinę ar aukštos kokybės namų stalo įrankiai. 4. Aštrių Ašmenų ➦Virtuvės peilių ašmenys yra 17° per pusę ir veidrodis poliruoti rankomis, užtikrinant,-ultra plonas, pjaustyti ir su dicingminimaliomis pastangomis, šis Kinų cleaver peilis pločio peilis išlaiko maistą pirštus nuo pjovimo paviršiaus. 5. Lifetime garantija ➦100% PASITENKINIMO ARBA PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA.Mažasis Virėjas Multi-funkcija Chef Peilis

Dydis:28*8.2 cm Medžiaga : Nerūdijantis Plienas 1. "Premier" Mėsos Cleaver➦ideali Dovana bet Home "arba" Professional Virtuvės Virėjas,Aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno, labai pagerina kietumas virtuvės Peilis ne 58-60 RHC.Išbandykite mūsų ramonės cleaver be rizikos, tai geriausia dovana Kalėdų, Vestuvių, Gimtadienių, tėvo Diena, Motinos Diena, Namų Virėjai, Profesionalūs Virėjai, Kulinarijos Studentams ir daugiau.

Mažasis Virėjas profesionalaus virtuvės šefo peilis

Šis peilis yra naujas modelis virtuvės šefo peilis ir pagaminti aukštos kokybės Vokietija nerūdijančio plieno.Sukurta Garsaus dizainerio.Tai yra labai aštrus mėsos cleaver.Aš tikiu, kad jums bus meilė naujas modelis šefo peilis maisto ruošimui.Patikimas Gamyba, kokybės.Meistriškai paruošta Kinijoje 1995, Mažasis Virėjas suteikia gyvenimą nuo medžiagų ir gamybos defektų.Todėl Gyvenime įsipareigojimą dar niekada nebuvo taip lengva.

Modelio Numeris Peiliai
Produkto požymis Virtuvės šefo peilis
Gamybos vieta Kinija
Tipas Peiliai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Peilio Tipas Universalūs Peiliai
Sertifikavimo SGS
Kilmės KN(Kilmės)
peilis kokybės Puikus
Funkcija Įžuvinti
Prekės Pavadinimas MAŽASIS VIRĖJAS

Panašūs produktai