Dekoratyvinis Namas Ženklus, Stendus, Duris Numeriai 1 - 999 Asmeninę Pavadinimas 20x14cm

€15.27

-10%

€17.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų plokštė namas, ballon pavadinimas, plokščių skaičius, durų vardas ženklas, namo numeris, kortelės durų, apšviestas namo numeris dideli, namo numerio ženklas, akrilo vartai, durys, pijamma.

Šiuolaikinio Pritaikytas Modernus Namas Ženklas

1>Prašome palikite mums messageto pasakyk man savo vardus ir kiti reikalavimai pirkimo metu per www.restapa.lt " plateform.

2>Šios sienos stendai yra būtina Norvegijos žmonėms.Plokštelė pagaminta iš oro sąlygoms 5mm Arcylic ir priemones, 200mm x 140mm ir yra iš anksto pragręžtas, Nerūdijančio plieno laikiklis įtraukti.

3>100%Rankų darbo.

4> 6 Šriftų pasirinkti iš.

5> Puikią paviršių su aukščiausius standartus.

6> Išoriniai šviesos vinilo su savo tekstą, nuolatinis, aukštos darni klijais, tvirtos ir ilgaamžės.Baltas rašymas yra nurodyta, kad siunčiami.Jeigu norite kitų spalvų, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti.

7> rašymo yra pagamintas iš 5 metai vinilo ir visiškai atsparus vandeniui, nereikia jaudintis, koks klimatas , garantija!

8> Tiesiog spustelėkite "Pirkti Dabar" ir sekite mokėjimo procesą palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo tekstą apnašas ir šrifto norite, kad ji būtų.

Medžiaga Akrilo
spalva juoda
Modelio Numeris 200x140mm
Tipas Durų Plokštės
Paviršiaus Apdaila Poliruoti
Durų Plokštės Tipas namo numeris

Panašūs produktai