Greitai nuolatinis Plaukų Šalinimo PASIRINKTI SHR VEIDO Odos Atjauninimo Šlakelis spuogų Šalinimo 360Magneto-optinis Didelis dėmės matmenis, Grožio Įranga

€719.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lumea prestige, ipl lescolton, pabaigos žoliapjovės, lazerio shr, fasiz moterims, ipl lazeriniai odos, epil lazeriu, lescolton t009i, epil ipl, shr.

Greitai nuolatinis Plaukų Šalinimo PASIRINKTI SHR VEIDO Odos Atjauninimo Šlakelis spuogų Šalinimo 360Magneto-optinis Didelis dėmės matmenis, Grožio Įranga

Q&A

1.Ką daryti, jei prekės negali būti pristatomas mano šalies?Jeigu jus domina mūsų produktais, bet ir jūsų šalies nėra pristatymas, prašome susisiekti su mumis.Todėl, apskaičiuojant tarptautinės logistikos krovinių yra varginantis, krovinių vežimo, muitinės ir mokesčių tarifas kiekvienoje šalyje yra skirtinga, todėl mes negalime nustatyti kiekvienos šalies po vieną, labai ačiū už jūsų supratimą! 2.Galime pritaikyti produktą, mes norime?Mūsų mašina gali suteikti specialių individualiai pritaikytas paslaugas, pvz., pakeisti sistemos kalba, pridėti logotipas, įvairių spalvų, važiuoklės, pridurdamas, keičiamos rankenos, ir kt.dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į mus dėl išsamesnės informacijos.Be to,Ši mašina gali pateikti skirtingų lizdų tipai ir standartinė įtampa.Prašome atkreipti dėmesį, tipo, jums reikia, kai jums pateikti užsakymo. 3.Yra produktas garantuotas?Mes turime gamyklų ir fizinių parduotuvėse Kinijoje.Mūsų produktai buvo eksportuojami į daugiau nei dešimt šalių visame pasaulyje.Mes galime jus užtikrinti, kad kiekvienas produktas turi geriausią kokybės ir paslaugų.

Darbo Teorija

Tradicinių optinių prietaisų šlakelis yra principas, vadinamas principas, šviesos pirolizės. 360 Magnetiniai-optiniai sistema šlakelis principas yra padalintas į dvi dalis, viena yra IPL impulsiniai šviesos pirolizės principu, antra-tai stiprios magnetinės energijos, kuris yra vienintelis grožio pramonei magnetinės energijos puikus medicinos grožį.Ji įveikė per medicinos problema, gebėjimas magnetinės energijos prasiskverbti per odą yra labai stiprus, gali sustiprinti odos adsorbcija ant kameros sienos melanocitų aktyvuotas išpardavimas, atskirtas melanocitų yra išskiriami į odos paviršių IPL stiprus impulsas, šviesos akimirką Dujinimo sprogdinimo, medžiagų apykaitą per kūno odos paviršiaus, kita dalis sprogdinimo mažų molekulių melanocitų per limfos mikrocirkuliaciją medžiagų apykaitą in vitro.Taip kad 360 Magnetų-regos sistema yra pasaulyje tik vienas iš magnetinės energijos ir IPL stiprus impulsas, šviesos dvigubai sinergetinis poveikis labiausiai puikus high-end įranga, šiuo metu yra labiausiai puikus veido pigmentas sprendimas. 360 Magnetiniai-optiniai sistema - šlakelis terminator 360 Magnetiniai-optiniai sistema, naudojant pagrindinius patentų "magnetinės energijos optinės technologijos principo" gali būti veiksmingas melanomos ląstelių, išspręsti melanino susidarymą, paplitimą, gali visiškai įjungti išpardavimas iš melanocitų.Bazinis sluoksnis, o viršutinį odos sluoksnį melanino ramus yra didelis aiškus mažinimo ir didinimo.

Naudojimo Sritis

1. Odos atjauninimo: pašalina raukšles, pašalinti pigmentai, išsklaidyti strazdanų, balinti odą ir sumažinti didelį plaukų poras. 2. Plaukų šalinimo: galimi įvairių odos tipų ir įvairių spalvų plaukus. 3. Pašalinti spuogai: puikiai valstybės riebiai odai, ir nužudyti spuogų bakterijas. 4. Odos sugriežtinimas: liftas odą, suteikia jai tamprumo ir blizgus. 5. Pašalinti raukšles. ( plaukų šalinimas, veido liftas elito veido grožio įranga)

Produktų ekranas

Q&A

Po pardavimo paslaugos

Mes garantuojame, kad visi mūsų produktai bus išvežti be defektų, žalos atlyginimo ir turi būti visos reikalingos dalys;Mes siūlome 1 metų garantija visoms mūsų prekėms (pagrindinis mašina tik). 3-jų mėnesių garantija atsarginės dalys, neįtrauktos medžiagos/ vienkartiniai dalių, kaip pakeisti lemputes, bet stiklo gabalai, filtrai ir vakuuminiai vamzdžiai;Žalos dėl vandens, klastojimo, netinkamo tvarkymo, piktnaudžiavimo ar netinkamo prietaiso nėra;visi produktai, garantija galioja vienerius metus.Garantijos galioja, kai mašina yra tiekiamos iš mūsų sandėlio;Mes atsisakyti prekių grąžinimo be jokių kokybės defektų.Prašome įsitikinkite, kad pateikti užsakymo atidžiai.

Pakavimas Ir Pristatymas

Mūsų logistikos būdai, greitas pristatymas (DHL, UPS, FedEx, TNT), 7-10 dienų po prekių pristatymo, specialios eilutės (įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių, geležinkelio Europoje, terminas apie 35 dienas, laivybos, Jungtinės amerikos valstijos, terminas apie 40 dienų, priklausomai nuo logistikos kompanija) ir FOB.Numatytasis logistikos režimas visos mašinos yra speciali linija.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba išsamesnės informacijos logistikos režimu.Logistikos režimas yra taikomos ryšių rezultatus su klientų aptarnavimo.Mes laivas patvirtino, kad adresu.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Ir mes paprastai laivas iš sklypą 5 dienas po užsakymo patvirtinimo.Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po prekių pristatymo, susisiekite su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mes neatsakome už bet kokią avariją, vėlavimo ar kitų klausimas, kurį sukelia laivybos paslaugas.

Taikymo masto Veido ir kūno, ir Bikini
Aušinimo Sistema Oro kontrolės ir Vandens kontrolė
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kalbos Multi Kalbų Individualų
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Plaukų Šalinimo, Odos Sugriežtinimas, Odos Atjauninimas
Prašymas Įstaiga
Dydis Large
Prekės Pavadinimas YUKUI
Garantija 1 Metai

Panašūs produktai