MercuRing Žiedas Skverbtis Magija Gudrybės Arti Iliuzijų Gudrybė Rekvizitai Priedai Mentalism Magie

€4.48

-15%

€5.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magiškas žiedas, automobilių lego technic, 20bar žiūrėti, 300 m, 1963 chronograph, sankey, legoingly įranga, biuro įranga, "lego" technic, 1963 žiūrėti, lego sunkvežimis.

MercuRing

Įsiskverbimo atrodo KVAILAI ir iš naujo nustatyti yra automatinis!Nesvarbu, ar dirbate gatvėje ar lenteles,ar tiesiog norite ką nors atlikti, maždaug "just-in-case", tada tai yra už jus.

Paimkite žiedą off pirštu ir perkelti ją aplink.Tegul žmonės tikrinti tai, kiek jie patinka,tai-normalus įprastas žiedas,jūs nešioti jį visą dieną.Žiedas yra tada lėtai nuslydo ant atlikėjo žiedas pirštu, ir visi yra prašoma žiūrėti labai atidžiai.Be vieno įtartino judėti,žiedą, mačiau, kad IŠTIRPTŲ TEISĘ PER bazę trečiojo piršto ir ant pagrindo pinky!Ir vėl žiedas gali būti išnagrinėta.

Galiausiai,žiedas yra paslydo ant žiūrovo piršto!Maksimalios apsaugos,žiūrovų sandariai turi patarimas jo/jos piršto,o antrą vėliau magas išsitraukia žiedas teisę per pirštą!

Kiekvieną Mercuring rankomis apdirbti ir poliruoti už visą gyvenimą profesionalams.Gražus žiedas gali būti tiriami prieš ir po neįmanoma skvarba.Pakuotėje yra sumanus speciali įranga + 6 puslapiai mokymas mokymo tris skirtingus efektus.

Tai taip pat ateina su su mokymo DVD siūlanti ne tik nuostabiai išsamius paaiškinimus klasikinis tvarkymo,bet taip pat brang naujų rankenėlių ir premijos medžiagos!

Medžiaga Metalo
kilmės vieta Shanghai, Kinija (Žemyninė)
Amžius Suaugusieji
Yra Instrukcija Taip
Prekės Pavadinimas Enjoyer
Lytis Unisex
Tipas Grandinės
Instrukcija Interneto Vaizdo
Dydis One Size
Savybės Etapas
Įspėjimas no
Veiklos Formos Close-up Magic

Panašūs produktai