10 Spalvų Funkcijos Neon Led Rave Kaukė Moterims naktiniame Klube Sekso EL Viela Kaukė Katytė Cospaly Žėrintis Kaukė

€6.01

-25%

€8.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angel pagalvė, ataka titan, disponuoti kaukė, sailor moon bat, genshin poveikio keychain, sekso žaislas, monokuma, vyras duslintuvo, anime tinklinis, yoda.

Atkreipkite Dėmesį!

Pastaba: Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

★ Jei esate iš rusijos Federacijos , prašome palikti vardą ir pavardę, kaip ir gavėjas pavadinimas .Kitaip, jūs negalite gauti savo sklypo, nes reglamento muitinės. ★ Jei esate iš Brazilijos , prašome leiskite mums žinoti, CPF Numeris , Kitaip sklypas gali būti ne gimdymo dėl reglamento dėl muitinės

Produkto Specifikacijos - Elemento Tipas: šviesiai iki Kaukė - Spalvos: 10 spalvų (Skaidrus, Mėlynas,Citrina, Žalia,Žalia,Rožinė,Raudona ,Orange,Geltona,Mėlyna,Balta,Violetinė) - Keitiklis: pastovus on/greitai mirksi/lėtai mirksi/off - Lifetim: 5000 valandų ( 3V-2AA baterijų (neįtraukta ) - Projektavimas: siaubo veido kaukė - Naudojimas: Helovinas/Velykos/Šalis/Šokiai klube ar kitų festivalis Prašome atkreipti Dėmesį: 1. Dėl skirtingų ekrano spalvos gali būti yra šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti. 2. Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, mes jums labai dėkingi, jei galite palikti 5 žvaigždžių(Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).Savo pripažinimo, tai mūsų motyvaciją, kad būtų geriau. 4. Jei produktai buvo sugadinta ar negerai stilių, kai gavote, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų iš pradžių, tiesiog susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti ir dirbti iš geriausių sprendimų.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą! Paketą, Įskaitant: - 1Pcs * 3V 5M EL viela Keitiklis - 1Pcs * EL viela Kaukė

Pristatymas :

1, produktas bus siunčiami Kinija/ Nyderlandai Paštu Registruotu Oro Paštu , e-paketinio, EMS, DHL> su sekimo numeriu.

2, Pristatymo laikas: siunčiame Kinija Post/ Nyderlandai Oro(15~45 dienų daugelyje šalių).Russsia trunka 30-60 dienų, kartais, Brazilija ir Pietų Amerika turi 90days, tikiuosi gauti jūsų supratimą. 3. Greitas pristatymas, pls pasirinkti DHL(5-7 darbo dienas), AVS(7-10 darbo dienų).

4, Mes išsiųsti elementai per 5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

5, Mes negali garantuoti prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

(Siuntimo laikas priklauso nuo muitinės formalumų, Vietą ir Šalį).

6, Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

7, Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

8, siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakinga už muitų mokesčiai.

Susisiekite su mumis :

Mes siūlome mažmeninės ir didmeninės prekybos paslaugos.Mes galime pasiūlyti produktus, pagal jūsų reikalavimus.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų ar pasiūlymų.

Susisiekite su mumis jei jums reikia elementą, skubėti ar terminas.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarymo atveju, mes manome, kad viskas ateis su derybų.

Atsiliepimai:

Jūsų ATSILIEPIMAI yra tikrai svarbus mums.Jūsų 100% pasitenkinimas garantuotas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems, sėkmingai užbaigti sandorius.Be to, savo teigiamų atsiliepimų, mes tikimės, kad jūs suteikiate mums PENKIAS ŽVAIGŽDUTES .

EL Keitiklio Parinktis Pastovus on/Greitai Mirksi/Lėtai Mirksi/OFF
Dengiamasis Plotas pusę veido
Įėjimo Galia 3V-2AA baterijas
Elemento Tipas Ginklai Ir Šarvai
spalva 10 Spalvų
Simbolių Neonas Led Rave Kaukė
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Lytis Unisex
Tipas Katytė Cospaly Žėrintis Kaukė
Medžiaga Plastikiniai
Aprašymas Moterims naktiniame Klube Sekso EL Viela
Proga Helovinas/Eater/DJ Šokių Klubas/Baras, Naktinis Klubas
Kilmės KN(Kilmės)
LIFETIME 5000 valandų
Prekės Pavadinimas GZYUCHAO EL
Specialios Paskirties Kostiumai

Panašūs produktai