25pcs Pakavimo Kraft Popierius Langą Maišo Stovas Dovanų Džiovintų Maisto Vaisių Arbata Pakavimo Maišeliai su Užtrauktuku Savarankiškai Sandarinimo Krepšiai(12X20cm)

€3.55

-49%

€7.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lama, popierinis maišelis, krepšys lankstiniams., parduotuvė popierinis maišelis, popietės arbata, "ipad" kioskas, packag popieriaus, bolsa papel kraft lote, duonos popieriaus dovanų maišelis, kraft maišelis, kraft popieriaus dėklas.

Aprašymas

Tai rinkinys, 25pcs sandarinimo maišeliai, kurie yra pagaminti iš maisto klasės medžiaga, bekvapis, daugkartinio naudojimo ir atsparus vandeniui.Stovas maišeliai gali būti uždarytas šilumos gydymo mašina, patogumą ir suteikia dviguba sandarinimo apsauga.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Kraft popieriaus.

- Dydis: Apie 12 x 2 x 20cm.

- Šie maži Kraftpopieris maišeliai yra sukurta taip, kad jums antspaudą , saugoti ir bendrinti sauso maisto prekių, skirtų asmeniniam vartojimui arba profesionalių pardavimo .

- Priekyje kiekvieno maisto saugojimo dėklas funkcijų aiškų langas, todėl jūs galite pamatyti turinį viduje be atidarius maišelį.

- Šie maisto maišeliai gali būti užsandarintos, pavyzdžiui, zip-lock maišą, trumpalaikio sandėliavimo ar naudojant šilumos gruntas ilgalaikės maisto, užkandžių ar prekių saugojimo.

- Meistriškai su maisto kokybės, saugaus popieriaus ir, mūsų užkandis maišeliai gali būti naudojama kava, saldainiai, arbatos lapai, jautienos trūkčiojantis, vonios druskos ir dar daugiau !

- Tinka: Sausainiai, saldainiai, džiovinti vaisiai, užkandžiai maisto, grūdų, arbata, kava, ir medicinoje.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

25 x Sandarinimo Krepšiai

3 funkcija Stovi Krepšys
Funkcija 6 Užtrauktukas Savarankiškai Sandarinimo Krepšiai
4 funkcija Džiovinti Maisto Produktų Laikymo Maišelis
2 funkcija Lango Krepšys
Funkcija 1 pakavimo kraft maišelis
Funkcija 5 Arbatos Pakavimo Maišeliai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai