Dviračių Baterija Maišelį 17.7"/45cm Elektrinis Motoroleris, Krepšys Atveju Dviračių Priekiniai Vandeniui Saugojimo MTB eBike Maišelį 45x15x9cm Dviračio Krepšys

€24.16

-20%

€30.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterija hailong, electrict motoroleris baterijos, krepšys, krepšys bicycl, cubrebotas ciclismo, ebike mtb grandinė, bycicle dviračių krepšiai, androidone baterija atveju, ciklo krepšys bicycle, dviračių electr, didelis paspirtukas krepšys.

Dviračių Baterija Maišelį 17.7"/45cm Elektrinis Motoroleris, Krepšys Atveju Dviračių Priekiniai Vandeniui Saugojimo MTB eBike Maišelį 45x15x9cm Dviračio Krepšys Specifikacija: Pavadinimas:Elektrinių Dviračių Baterijos Maišelis Spalva:Juoda Medžiaga: Dupont audinio Dydis: 45x15x9cm Tipas:Rack Pack/Maišas savybės: 1. Išorė yra pagaminta iš aukštos kokybės "DuPont" medžiagos, kurios turi tam tikrų rainproof poveikį.Viduje yra užpildytas su pearl medvilnės audinio, kuris yra atsparus smūgiams. 2. Bagažo užtrauktukas yra pagamintas iš aukštos kokybės anti-rust grandinės, kurios turi tam vandeniui poveikį, ir yra plokščias ir be kamščių. 3. Yra "velcro" ant nugaros maišelį, kad fix it", ant galinės sėdynės, dviračių lengvai atjungti. 4. Krepšys yra įrengta lizdo laidas skyle, siekiant palengvinti ryšį baterijos arba valdytojas.Paketą Sudaro: 1x Baterija Krepšys(dviračių ir baterijos nėra įtrauktos)

Spalva
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga "Dupont" medžiaga
Elemento Aukštis
Funkcija Rainproof
Prekės Plotis
Pozicija
Modelio Numeris 951
Tipas
Sertifikavimo ce
Prekės Gylis

Panašūs produktai