NAUJAS TGZ580 3 Ašių Giroskopas Flybarless Sistemos Požiūris Kontrolės 4.5-10V Vienas pagrindinių Gelbėjimo dėl Microbeast Plus PRO 4.20 RC Sraigtasparnis

€56.29

-4%

€59.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arduino pavara, mini gyro rc, logotipas rescate, fbl gyro, gyro rc, flybarless, thule, rc siųstuvas, imtuvo rc gyro, m02, 6 ašies svirtis robotas.

. NAUJAS TGZ580 3 Ašių Giroskopas Flybarless Sistemos Požiūris Kontrolės 4.5-10V Vienas pagrindinių Gelbėjimo dėl Microbeast Plus PRO 4.20 RC Sraigtasparnis .

Savybės:

Suderinama su sraigtasparniu visų dydžių nuo T-Rex 250-800 TGZ380 Flybarless Syetem .

Funkcijos ir naudojimas yra panašus į MB PLUS PRO 4.20

Turi funkcija: Požiūris Kontrolės (Vienas pagrindinių Gelbėjimo)

1, DYDIS: 35 * 25 * KAIP 14MM

2, neto svoris: 10.8 g

3, įtampos diapazonas: 4.5~10V (parama aukštos įtampos skaitmeninis servo)

Speciali pastaba:

Norėdami įjungti Erdvinės padėties Valdymo, nuotolinio valdymo, turi atidaryti 7-ąją kanalo (giroskopas defaults 7-ąjį kanalą, kaip gelbėjimo kanalas).Gelbėjimo turi būti vienas-line imtuvas (SBUS, PPM, SRXL, palydovinės)

Yra 5 režimai Požiūris Kontrolės funkcija:

1, pirmosios pagalbos korekcijos režimas: tik teisingas, pikis gali būti kontroliuojama.Šiuo metu, visų polių įėjimai galioja, ir, tuo labiau, kad lenkai yra žaidžiamas, mažesnių funkcija tekinimo funkciją.

2, pirmosios pagalbos korekcija + pikis: teisę + polinkio valdymas, orlaivis pasuko dešinėn ir gali ne leisti, kad orlaivio nuosmukis gali tik kilti.

3, 3D režimas: pastebėjau, kad orlaivis yra aukštyn kojom, arba tiesiai, sukant iki artimiausio horizontalaus sklandė požiūris (teigiamas arba neigiamas), tai pikis yra valdomas.

4, 3D, + žingsnio režimas: Kreiptis į artimiausio horizontalaus užveskite (teigiamas arba atvirkščiai), kontrolės žingsnis, siekiant užkirsti kelią orlaivio nuo kritimo, ir nuotolinio valdymo įvestis gali pateikti tik orlaivių kilimo.

5, treneris režimas: kampo sukimosi orlaivis yra ribotas, net jeigu rokeris yra labai sukrėtė, orlaivis bus ne būti vertikali.

Pakuotės Turinys:

- TGZ580 3 Ašių Giroskopas Flybarless Sistema x 1

- 3 x Servo kabelis

- Mikro reguliuoti pen

- Paste juosta x 1.

Modelio Numeris RC
Techniniai parametrai Vertė 6
Dydis 1
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Prekės Pavadinimas SCLMRC
RC Dalys ir Acc Važiuoklė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Atnaujinti Dalys/Priedai Rėmas
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Ratų bazė Varžtai
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas

Panašūs produktai