Automobilių 5.0 "Bluetooth", FM Siųstuvas Su Spalvinga Lengvojo Automobilio Radijo Garso Adapteris MP3 Grotuvas, laisvų Rankų QC3.0 Spartusis Įkrovimas

€3.24

-25%

€4.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 24v automobilio radijo, kumpis radijo maitinimo šaltinis, 12v maitinimo suppli, galia radijas, judriojo radijo maitinimo šaltinis, cb radijo maitinimo šaltinis, 40v maitinimo šaltinis, 12v mp3, nustatykite maitinimo šaltinis, 24 v automobilio radijo.

【Bluetooth V5. 0 & Stabili Perdavimo 】Priėmė Bluetooth V5. 0 (Suderinama su V1. 2/2. 0/2. 1/V3. 0/4. 0/V4. 1/V4. 2), tai wireless FM siųstuvas yra daug, stabilus ir greitas be pertrūkiais atjungimo, prisijungę prie išmaniųjų telefonų.Ji taip pat gali automatiškai prisijungti paskutinį įrenginys, kuris buvo prisijungęs prieš.

【6 Spalvos Žiedas RGB Šviesos 】Ar norite, kad jūsų automobilio interjero, atrodo daugiau skiriamuosius ir aušintuvas?Mūsų FM siųstuvas atitiks jūsų nuojauta su savo 6 apšvietimo sprendimus, tokius, kaip "Ferrari", Red, " Aston Martin Žalia, BMW, Mėlyna, Lamborghini Geltonos ir kt.Tai daro siųstuvas lengviau būti vertinamas naktį ir gali būti išjungiamas su lengvumu.

【QC3. 0 Greitai Įkrauti ir 2 USB Prievadai,】 Niekada nerimauti lėtai, arba nepakankamos imti į savo automobilį su FM adapteris.Vienas USB prievadas skirtas paprastai įkrovimo arba skaityti, U disko, kiti yra QC3. 0 greitai įkrauti uosto, kuris gali įkrauti savo prietaisus 4 kartus greičiau negu įprasta įkrovimo uostų.

【Hi-fi muzikos ir 3 žaidimo režimai】Remti muziką per U disko (≤32G)/TF kortelė (≤32G)/ "Bluetooth", tai "Bluetooth" automobilinis adapteris suteiks daugiau stereo ir krištolo garso su savo aukštos kokybės sistema.Ji taip pat palaiko plug and play, taip pat įvairių garso formatas (MP3/WMA/WAV/FLAC)

【Laisvų rankų Skambučius ir Balso Navigacijos】 Remti skambinimas laisvų rankų įranga ir navigacijos transliacijos, šis "Bluetooth" radijo siųstuvas padarys jūsų vairavimo saugiau ir daugiau dėmesio neblaškomi, dažnai patikrinti ekraną."CVC triukšmo šalinimo technologija taip pat gali efektyviai sumažinti triukšmą aukšto aišku, skambinkite.

Pakuotės turinys:

1x Bluetooth FM Siųstuvas su USB Dual Uostą Mokestis

1 x Vartotojo Vadovas

Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Kita
GaN No
Tipas Kroviklis & Maitinimas
Modelio Numeris bluetooth fm siųstuvas automobilių
Įėjimas 12-24V/2.4
Išvesties Sąsaja USB
Prekės Pavadinimas Greatlizard
Maks. Išėjimo Galia 5W
Kokybės Sertifikavimo FCC
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Automobilio Žiebtuvėlio Lizdą

Panašūs produktai