ITFABS maudymosi Kostiumėliai Moterims Moteriški Rankų darbo spalvinga diamond Bikini Komplektas Tvarstis, Push-Up Kamšalu maudymosi kostiumėlį, Maudymosi moterų bikinis

€7.63

-4%

€8.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mergina maudymosi kostiumėliai, bikini, , bikini dugnų maudymosi kostiumėliai, trikampis bikini, maudymosi kostiumėliai, , madingas maudymosi kostiumėliai, bikini, , moterų string bikini, maudymosi kostiumėliai, , bikini skutimosi maudymosi kostiumėliai, klv bikini moterims maudymosi kostiumėliai, kaklo bikini, maudymosi kostiumėliai moterims, medvilnės bikini, maudymosi kostiumėliai, , mėlynos spalvos maudymosi kostiumėliai, bikini, .

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Medžiaga: Spandex &poliesteris kristalų papuoštas tvarstis bikini liemenėlė rinkinys

Spalvos: Geltona,Rožinė.Kaip nuotraukos rodo,

Dydis: S, M, L

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate:

1 x Seksualus maudymosi kostiumėliai, Bikini komplektas

?

Peržiūros :

1.Vežimas

Prekės bus greičiau išsiunčiamas po apmokėjimo, išvalytas .jei jūsų, kad per 90$, galite susisiekti su meI bus suteikti jums tam tikrą nuolaidą arba siųsti jums greičiau laivybos kelią.

Paprastai prekės bus pristatomos per 15-45 darbo dienų po išsiuntimo ji, Priklausomai nuo jūsų šalies, atstumas ir transportas .Jūs galite kreiptis į mūsų Pristatymo Laikas svetainėje.

2.Grąžinti

Dėkojame už jūsų užsakymą ,jei pakuotėje nėra atvyko per ilgą laiką ,nesijaudinkite ,jūs galite susisiekti su mumis greitai ir aš padėsiu jums ieškoti sklypo, o ne atvirą ginčą, nes jis yra tikrai skauda mums ,jei ji tikrai prarado ,nesijaudinkite, jūsų pinigus mes grąžinsime jums ,todėl jūs galite prarasti ką nors.Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių ,malonių pirkinių.

3.Atsiliepimai

Yra senas posakis, Kinijoje: "susitikimas yra likimas" .ačiū, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje, mes padarysime viską už jus ,Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ir po to, mes galime pasiūlyti papildomos keitimo ar grąžinimo paslauga.

Dėkojame už jūsų suprasti.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Lytis MOTERIS
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Spandex
Su Pad Taip
Juosmens Mažas Juosmens
Prekės Pavadinimas ITFABS
Modelio Numeris bikini

Panašūs produktai