150*130cm Povas Gėlių Indijos Gobelenas Sienos Kabo Bohemijos Paplūdimio Kilimėlis Poliesteris, Antklodė, Jogos Kilimėlis Namų Miegamajame Meno Kilimas

€2.70

-47%

€5.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jamaikos, dvigubo tempimo žmogaus plaukų perukas, plaukti turbaną, plaukų skrybėlę, 13x6, juoda mergytė dušo užuolaidų komplektas, ekrano užsklandą povas, Už kanapės vestuvių, betmenas plaukų, satino dirželis.

150*130cm Povas Gėlių Indijos Gobelenas Sienos Kabo Bohemijos Paplūdimio Kilimėlis Poliesteris, Antklodė, Jogos Kilimėlis Namų Miegamajame Meno Kilimas

Savybės: - Speciali gražus ir unikalus, ryškios spalvos ir ryškios, tinka visos kambarys.

- Tai stilingas būdas sukurti įdomus funkcija siena savo vietos, kad tikrai išsiskiria.

- Prideda turtingas, malonus ir etninės jaustis prie lubų arba sienos iš savo kambario, valgomojo, piešimo salėje arba jūsų lova.Tai dalis didžiuojamės, Indijos tradicinę kultūrą.

- Tai tradicinių meno kūrinys padarys pilną makeover iš jūsų sienos arba kambarį ar lovą.Ji taip pat gali būti naudojami skyriai arba kambarį daliklis viduje savo namuose.

- Gali būti naudojamos tiek patalpose ir lauke.Papuoškite savo sienas, pakabinti už savo lova kaip pagalvėlė, kaip lova dangtis, staltiesė, užuolaidos,taip pat galima naudoti kaip iškylą kilimėliai, paplūdimio rankšluosčiai ir kt.

Techniniai duomenys:

Dydis: 150*130cm

Medžiaga: Poliesteris

Pakuotė:

1 x Gobelenas

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Dizainas Kita
Technics Audiniai
Modelio Numeris Naujas
Stilius Tvilas
Formos Stačiakampis
modelis Paprastas Dažyti
Rėmas No
Valymo Tipas Mašina Galima Skalbti
Medžiaga Kita
Modelio Tipas Spausdinti

Panašūs produktai