PUIKUS ELITO SPANKER Kelionės Kosmetikos Krepšys Moterims, Vyrams Plauti Skutimosi Maišelį Taktinis Makiažas Organizatorius Skutimosi Rinkinys

€19.47

-9%

€21.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apyrankė cordura, asmeninį automobilio sėdynės organizatorius, spanker lauko, krepšys skustis, vonios kosmetikos krepšys vyrai, minkštas cordura, vyrų tualetas, dirželis twinfalcon, spanker, skalbinių krepšys tatic.

Protingas blokų dizainas, yra tinklelis, užtrauktukas kišenė, 2 užtrauktuku kišenės ir 1 magija lipdukas uždaryti elastinga lizdas skydelyje, dantų šepetėlis, dantų pasta, arba mažų dalykų.

Kabo tualetinių reikmenų krepšys built-in nailono virvė, skirta saugiai kabo kosmetikos krepšys iš dušas, kablys, ar rankšluosčiu stovo, todėl paprasta peržiūrėti ir pasiekti saugomą turinį.

A rankena viršuje yra įtrauktas, siekiant užtikrinti, kad teikiant savo maišą, o kelionės yra lengva ir paprasta.Reguliuojami greito atleidimo sklende, tikslinimo ir sugriežtinti.

Tai kabo, tualetinių reikmenų krepšys siūlo laikyti savo daiktus, tokius kaip dezodorantas, burnos skalavimo skystis, dantų šepetėlis, dantų pasta, dantų siūlas, hairbrush, šukos, juostiniai pagalba, skutimosi kremas, skustuvai, šampūnas, kondicionierius, losjonas, muilas, travel size buteliai, asmeninių daiktų ir bet kurios kitos kosmetikos priemonės, jūs galite galvoti.

A, tualetinių reikmenų organizatorius dėklas, kuris buvo erdvus, bet kompaktiškas.Lengva atlikti už ekskursiją, taip, ne per didelis.

Prekės Pavadinimas PUIKUS ELITO SPANKER
Medžiaga CORDURA
Tipo sportas Medžioklė
Numeris EP127

Panašūs produktai