DUOYI DY18 Automobilių Grandinės Testeris Maitinimo Zondas Automobilių Diagnostikos Įrankis 12V 24V Elektros Srovė Kelio Raskite Trumpojo jungimo

€12.50

-46%

€23.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių grandinės testeris, zondas bandymas, duoyi testeris, dūmų testeris, automobilių relay testeris, automobilio lipdukas, maitinimo zondas, testeris, paprastas testeris auto, kištuko testeris, įrankiai, elektriniai įrankiai.

DUOYI DY18 Automobilių Grandinės Testeris vienetas yra geriausias elektros testeris sumažinti diagnostikos metu automobilių elektros sistemos .Jo ilgas laidas leidžia jūsų bandymai lengvai.Po paprasta kablys-iki vieneto transporto priemonės akumuliatorius, automobilių technikas gali atlikti teigiamą arba neigiamą akumuliatoriaus srovės patarimas, kurį arkliukas maitinimo jungiklį pirmyn arba atgal.Vienetas turi trumpojo jungimo ir gali testas blogas žemės kontaktus iš karto.Jis leidžia jums stebėti ir rasti trumpojo jungimo.Ji taip pat gali pasitikrinti tęstinumo, padedama savo pagalbiniai žemės švino.Tai išsamus 6-24V DC testo rinkinys.Paketų Sąrašas: 1x Grandinės testeris 1 x Vartotojo instrukcija (anglų kalba)

FUNKCIJA svarbiausi DY18 VADOVO SCHEMA Programos: 1. Bandymas tęstinumą 2. Bandymas poliškumo įtampa 3. Patikrinkite, jungikliai, relės ir on-off diodų, saugikliai ir grandinių 4. Bandymas poliškumo elektros kabeliai ir kištukai 5. Kelio ir rasti trumpųjų jungimų 6. Testas blogas žemės kontaktai

Specifikacija: Veikimo įtampa: 6-24V DC Kabelio ilgis: apie 4m apsauga nuo Perkrovos: 8A (Kai srovė viršija 8A, šis punktas bus atjungti esamą automatiškai.) Svoris: apie 200g

Ką galima ir negalima": 1. Nenaudokite prekės aplink sprogiesiems dujų, garų ar dulkių.Kai maitinimo jungiklis yra nuspaustas (arba sudrebino), akumuliatorių srovė yra atliekami tiesiogiai patarimas, kurie gali sukelti kibirkštis, kai kontaktuoja su žeme ar tam tikros elektros grandinės. 2. Įrenginys negali būti naudojamas su 110/220V namas dabartinę, tai yra naudoti tik DC 6~24V sistemoms. 3. Nenaudokite ant AC įtampos. 4. Po to, kai jūs apdailos patikrinti transporto priemonės, tinkamai atstatyti visus ryšys-s, kuri jums atjungtas. 5. Visada sekite instrukcijas ir procedūras, nurodytas transporto priemonės techninės priežiūros vadovo prieš bandant atjungti bet dalis ar posistemio elektros grandinės. 6. Niekada nelieskite jokių pavojingų transporto priemonės dalis su ranka saugos.Nereikia liesti bet gyventi laidininko su rankų ar odos. 7. Nenaudokite, jei jis yra pažeistas. 8. Kai kurie komponentai, transporto priemonės darbą dėl žemos įtampos, jie negali atlaikyti įtampą sąjungininkų pagal elemento.Siekiant išvengti žalos šių komponentų, negalima naudoti punktas taikomas įtampos tiesiogiai ar netiesiogiai. 9. Prieš vairuotojo, prašome įsitikinti, kad transporto priemonė yra saugi ir patikima. 10. Nereikia naudoti šį elementą, kai vairavimo.GAMINIO DETALIŲ PRISTATYMAS GAMINIO SPECIFIKACIJOS

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas po to, kai mes sėkmingai gauti jūsų mokėjimą.

3. Mes siūlome reguliariai Po Oro Pašto ir nustatyti nemokamas pristatymas metodai.

4. Kadangi prekyba yra trans-nacionalinės, taip pat oro paštu yra pigiausia laivybos metodą, ji bus užtrukti ilgą laiką dėl pristatymo.Jei nenorite laukti, tokį ilgą laiką, prašome pasirinkti Išreikšti ir sumokėti mokestį.

5. Mes nesame atsakingi už jūsų muito.

1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas.Jūs turite mokėti krovinių.

3.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.12 mėnesių garantija

2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę arba su kokybės problema,prašome susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti garantija, bet prašome siūlyti įrodymų problema aktyviai.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Elemento Tipas Elektros Testeriai & Bandymų Veda
Yra Protingas Prietaisas No
Apsauga Nuo Perkrovos 10A
Elemento Plotis 20mm/0.79inch
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 4 Įžeminimo Bandymai
Prekės Pavadinimas 3 Atvirosios Grandinės Skaitytuvas
Funkcijos 2 Tęstinumas Bandymai
Prekės Pavadinimas Duoyi
Prekės Pavadinimas 2 Maitinimo Zondas, Grandinės, Testeris
funkcija 3 Testavimo Komponentų Automobilio Elektros Sistema
Veikimo Įtampa 6-24V DC
funkcija 5 Trumpojo Jungimo Taip ir Nukreipiantys
Medžiagos Tipas Plastiko Ir Metalo
Modelio Numeris dy18
Prekės Svoris 200g
Elemento Ilgio 220mm/8.66inch
Elemento Pavadinimas 1 Grandinės Finder Testeris
Sertifikavimo CE
Funkcija 1 Poliškumas Bandymai
funkcija 6 Tikrinimo Trumpo Jungimo
Švino ilgis 4M/157.5 colių

Panašūs produktai