Elektrinė Nagų Žoliapjovės Failą Manikiūro Pedikiūro Įrankis, Failų ir Apdailos Rankų ir Kojų Nagai be Vargo

€7.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laikrodis dušo, lauke šepetėliu dantų, wicca raganavimas", už ežys namas, vonios kambarys laikrodis atsparus vandeniui, dantų šepetėlį turėtojas, galvos, dantų šepetėlis elektrinis, vilnos miego maišas, šerių šepetys dantų, nustatyti dantų šepetėlis elektrinis.

Rūpinkitės savo nagais!Apipjaustymas jūsų nagai greitai ir lengvai, su šio Elektrinio Nagų Žoliapjovės & File.

Ergonomiškas gaminio dizainas jūsų nagai.Ji gali saugiai ir greitai apdaila ir lenkų jūsų pirštų nagai, net šiek tiek savo kojų.Tai taip pat lengva valyti.

Tinka namuose ir profesinės grožio rūpinasi.Nereikia kovoti dėl apipjaustymas jūsų nagai!Puikus ir saugus jūsų vaikams.SAVYBĖS

Funkcionalus Įrankis

Šis elektrinis nagų žirklės yra saugus būdas sutvarkyti savo nagus ir puikiai tinka naudoti vaikams.Patogus ir lengvas įrankis, kurį galite atlikti bet kur.

LED Priekinės Šviesos

Veiksmingai dirbti netgi tamsoje.Puikiai tinka jūsų kūdikiui apkarpyti savo nagus net jie miega.Tylų pakankamai jūsų kūdikis negali pažadinti juos.

Sukasi Peiliukai

Užapvalintas peilis sukasi ne 500 SŪKIŲ per minutę, naudojant iš vienos pusės, apkarpyti nagai ir vieną šoną, tai į failą nagai.Tai aštrus trim savo disko ir saugus naudoti.SPECIFIKACIJA

Medžiaga : ABS Plastikas

Gaminio Dydis : 17 x 21.5 x 6.5 cm

PAKETAS APIMA

Elektrinė Nagų Žoliapjovės & File Pastabos: Jei naudojate jį keletą valandų, nagų papuošimai, gali sukurti įrenginio viduje ir įtakos funkcionalumą.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Panašūs produktai