(Storis:2mm) 100mmx100mm VHB Aišku, Dvipusis Akrilo Putų Lipnia Juosta

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nrf24l01 skydas, lipnios dvipusės, ch340 usb, "bluetooth" hm, Nano Juosta, 433mhz jutiklis, akrilinio plastiko lakštų skaidrią, 2mm lipnia juosta, 3mm plastiko lakštas, lipnios juostos storio.

Ši juosta ne 3M Prekės ženklą, jis pagamintas Kinijoje.bet labai geros kokybės.

Dydis: 100mmx100mmx2mm 10vnt/daug Savybes: atsparus vandeniui, nepalieka likučių,tirpiklis, atsparumo aukštai temperatūrai atsparios, iš kreivų paviršių, buvo geras paklusnus, gali užpildyti pasta nelygaus paviršiaus.Naudojimas: Automobilių dekoracijos, slenkstis, apsaugos departamentas, nerūdijančio plieno bakas dangtelis, pedalas, durų rankena apvali lanko ir srauto, atraminės plokštės, stabdžių žibintai, Kampas susidūrimo, bamperis avarijos plokštės, aliuminio plokštės, ženklai, jeep bamperio sijonas, automobilių metalo apnašas, vadovas, juosta, sandarinimo juosta, interjero plokštės, auto dalys, fiksuoto; Veidrodžiai, saulėta ar lietinga, blokas, įvairios plokštės, stogo surinkimas; Visų rūšių automobilių/motociklų lentele ženklu laišką pasta.Pramonės logotipą, ženklai iš aliuminio lydinio, PC, PP ir ABS medžiagų, pvz., raides, Kinijos ženklų, dizaino, ryšių fiksuotojo; Elektroninė ženklai, LED išlyginimo fiksuotojo plokštelę ir gestų rėmas; Skydelis, apdaila, oro kondicionavimo įranga, tokių kaip namų apyvokos prietaisai surinkimas, stiklo LED asamblėjos fiksuota, pvz., plieno plokštės klijavimas, stiprinant išlyginimo fiksuotas fiksuotas stiklo ir nerūdijančio plieno.Mobilieji telefonai, PCB ir surinkimas, LCD TV pultas, fiksuoto pavadinimas plokštės, plokštės sudedamoji dalis, fiksuoto; Durų ir Langų surinkimas, stiklo uždangų, aliuminio uždangų, montavimas, liftas, sienų plokštės fiksavimas.Pvz.: automobilio kablio stick veidrodis nuotraukų albumą Rekvizitai sieninis laikrodis su skelbimų lentos Hwo naudoti th yra juostos?

Švarus :didžiausios sukibimo stiprį,paviršius turi būti švarus, sausas, lygus, neturi jokių rūdžių ir taršos naftos produktais .Tipiškas tirpikliais yra heptanas ar izopropilo alkoholis.

Slėgis : Spaudimas klijų ir paviršius gali padėti pagerinti sukibimo stiprį,voleliu arba plokštelės gali būti naudojamas.

Laikas : Po naudojimo, obligacijų stiprumo bus padidinti, kaip lipnios srautai į paviršių.Kambario temperatūroje maždaug 50% galutinio sukibimo stiprį, bus pasiekti po 20 minučių, 90%, po 24 hoursand 100% po 72 valandų.

Temperatūra :Idealus taikymo temperatūra yra 70°F iki 100°F (21degree dagtį į 38degree celsijaus).Darbinė temperatūra neturėtų būti žemesnė nei 10 laipsnių celsijaus temperatūra yra per žema, bus išgydyti laiko ilgiau.Jei temperatūra yra per žema, perkelti medžiagos ir lipnia juosta į šiltą patalpos sandėliavimui arba šildymo gydymas.

Apie Laivybos:

Visos prekės yra siunčiamos per China post oro paštu su sekimo numeriu.bus išsiųsti per 3 dienas(neįeina savaitgalį).

Mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių.

Siuntos paprastai trunka 10-35 darbo dienų.Kartais gali užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl muitinės patikrinimo, išsiuntimo vietos ar kitų priežasčių.

Jei jūs negalite gauti per 35 dienas nuo mokėjimo dienos, prašome elektroniniu paštu mums.

Apie atsiliepimą:

Jei jus tenkina prekių ir mano paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, esame tikrai dėkingi, jei jūs tai darote.

Iš kadangi, jei esate nepatenkinti su elementą, susisiekite su mumis pirmą, nereikia palikti Neutralią arba Neigiamų atsiliepimų, be jokių Ryšių, ačiū.

Kaip stebėti?

Galite susisiekti su manimi stebėjimo informaciją.

Ar sekti jį per šia nuorodą: www.17track.net/index_en.shtml

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris HM10*10*2
Lipnios Juostos Tipas Dvipusės Juostos
Tipas Lipnios Juostos

Panašūs produktai