2021 Naujausias Pridėti Uodegą Niekada Apversti Mambobaby Kietas Plaukimo Plaukti Ne Pripučiami Plaukti Treneris Baseinas Plaukti su Baldakimu

€40.04

-30%

€57.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas priedai fuente, kilimėlis baseinas, kėdė baseinas, plonas baseinas plaukti, plaukti treneris, swimtrainer, kūdikių plaukti, bestway filtras, plaukti kaklo, b503.

✔️【TPU】kūdikis plūdės be kvepia cheminių medžiagų.Aukštos kokybės maudymosi kostiumėliai audinio ir TPU kino wrap, kuri atrodo kaip oda, bet paliečia, pavyzdžiui, odos.Greitas sausas ir bakterijos yra sunku veisti dėl šios putos kūdikiams plaukti plaukti. ✔️【3D】minkšta šluoste ne, pearl putų viduje, visiškai sandarūs vandeniui membrana viduryje(lengvas sausas)

❤【Nuimamas uodega】Mambobaby 2021 naujausias: 1. Pridėti uodegą išvengti slydimo per; geriau naudoti didelis kūdikis.skirti 3-24 mėnesių; 2. 3layers.Ne--maudymosi kostiumėlį medžiaga: minkšta, ne kieta,o ne pakenkti kūdikio odą.Kvėpuojantis,elastinga,lengvai išdžiūti.Patvarus, ne skaldyti,o ne nulio.jokio kvapo, o ne gauti karšto po saulės, Be blukimas, po ilgo laiko naudojimo.Viduryje--patobulintas visiškai sandarūs vandeniui membrana,lengvai išdžiūti.Viduje--naujausių technologijų pearl putos, žymiai pagerėjo plūdrumą. ❤【Nuimamas stogelis】 UPF 50+, laikyti kūdikio švelni oda nuo karštos saulės.Naudoti tiek lauke, tiek patalpų viduje.Akių pusių žr.-per matomumas. ❤【Ne išpūsti】nereikia siurblio.Niekada nuotėkio ir kriauklė.Išorės audinys, viduje yra pearl-putos.Vienas-paspauskite saugumo sagtys-lock siūlo daugiau apsaugos ir patogus valdymas.Tarpkojo diržai dizainas padeda išvengti slydimo. ❤【Du plaukti būdų】 nugara ir krūtine.Reguliuojamo dydžio, Geriausia plaukti, žaisti ir mokytis plaukti.

Elemento Tipas Priedai
Amžius < 3 metai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelio Numeris b503
Prekės Pavadinimas Mambobaby
Medžiaga Derva
Tipas Žiedas Plaukti
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai