Dviračio grandinę, plovimo valymo priemonės, nustatyti dviračių valymo įrankių rinkinys

€9.03

-34%

€13.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Grandinės Plovimo, dviračių grandinių tepalas, dviračių kabelis cutter, dviračio grandinės cleaner spray, dviračių grandinės pašalinti, ratų valymo purškalas, dviračių kamščiatraukis, dviratis švarus, grandinės valiklį, Grandinės Valdytojas.

Pavadinimas: Dviračių valymo rinkinys

Medžiaga: Plastikinės, nailonas

Spalva: Oranžinė, Mėlyna

Dydis:34.5*25*10cm

Svoris:462g

Pakuotės Sąrašas: 8* Valymo priemonės

1. 8 Vienetų Tikslumo Dviračių Valymo Šepetys Įrankį , būti Profesionalus Dviračių Grandinės Valytoja+ Grandinės Valymo Šepetys+Padangų Valytoja+Tarpered Išsamiai Šepetys+Varantys Šepetys+Žvaigždutę Grandiklis+Žvaigždutę Šepetys+Dviratis švarus mitt.

2.Taikomos visiems dviračių, nemokamai varantys dizaino, tiesiog pridėkite švaresnis grandinės ir naudoti pedalą įjungti į grandinę.

3.Lengva valdyti, švarus veiksmingai vietoje, todėl jums bus lengviau išvalyti savo dviratį

4.Įvairių šepetys tinka įvairiose dviratį,tai gali efektyviai ir lengvai pašalinti nešvarumus iš sunkiai prieinamose vietose.

5. Platus naudoti, ne tik gali būti naudojamas kasdien dviračių valymo ir priežiūros, bet taip pat gali būti naudojamas kaip namų valymo priemonė, patogus ir greitas, atsisveikinti į purvą.

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

Modelio Numeris YL191156-01

Panašūs produktai