Trumpas Snukis Šuo Portsigarai Reguliuojamas Kvėpuojantis Akių Buldogas Snukis už Kramtymas Kramtomoji Loti Mokymo Šuo Kaukė

€8.59

-32%

€12.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jūrų kiaulytės narvas, prancūzų buldogas, stabdžių žievės, stabdžių žievės šuo, savininkas id, katinas diržas, liūtas šunį kramtyti, ID tegus, pet, šuo veido kaukė.

Trumpas Snukis Šuo Portsigarai Reguliuojamas Kvėpuojantis Akių Buldogas Snukis už Kramtymas Kramtomoji Loti Mokymo Šuo Kaukė

★ Idealiai tinka šunims, kad yra sunku, kad tilptų šunys su trumpų snukių.

★ Medžiaga - Snukis yra Pagamintas iš visiškai kvėpuojantis akių statybos, kad šuo daugiau kvėpuojantis ir patogiau.Reguliuojamas nylon dirželis su greito atlaisvinimo sagtis,odos draugiškas ir lengva valyti.

★ Apsaugoti - Apsaugoti savo vaikus, kai jie būna su šunimis, taip pat apsaugoti savo šunis nuo valgymo užsiliko gatvėje ir loja pėstiesiems.

★ Visą Kvėpuojantis Dizainas - Visiškai kvėpuojantis Akių, išskirtinį krašto,užkirsti kelią akių nuo trynimosi į akis ir nosį.

★ Dydis - S tinka galvos perimetras: 12"-17", M, tinka galvos perimetras: 15"-20", L tinka galvos perimetras: 18"-24".Prašome kreiptis dydžio diagramos, pagal nuotraukas skyriuje pasirinkite tinkamą dydį.

Sezonas Visi sezonai
modelis Kietas
Medžiaga Akies
Funkcija Greito Atjungimo
Prekės KODAS MGKDMMuzzle-0012
Tipas Šunys

Panašūs produktai