Kūdikiams, Kūdikių Seilinukai Medvilnės Naujagimiams 3 Sluoksnių Vandeniui 0-24 mėnesiai 3 vnt/set snaps Bandana kūdikiams Kūdikių Maitinti Priedai

€4.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 0 naujagimių priedai, kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu medvilnės, kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu silicio, stokke naujagimių priedai, primi naujagimių priedai, kombinezonai su antkrūtiniais rinkinys, slabber, kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu rinkinys, kombinezonai su antkrūtiniais medvilnės, naminis burp skudurai.

Prekės: Liūtas, Lokys

Priekyje Medžiagos: 100% Medvilnė

Vidinis:TPU atsparus Vandeniui

Nugaros Pusėje Medžiaga: 70% Medvilnė+30% Poliesteris Rankšluosčių Audiniai

Dydis: 40*20*30cm

Pakuotė: 3pcs/set kūdikių kombinezonai su antkrūtiniais

Tinka: 0-24 mėnesiai

PRODUKTO SAVYBĖS

DĖMESIO Rankinis matavimo paklaida yra normalu, 1cm

IŠSAMIAU

Naujas Stilius:Neperšlampamas vidinis sluoksnis

SPALVŲ PRISTATYMAS

PRODUKTO PRISTATYMAS

APIE MUS

Esame profesionalus kūdikių audiniu produktų gamintojas Guangdong, Kinija.Mes gaminame daug kūdikių produktų, pavyzdžiui, kūdikių seilinukai, miegmaišiai, suvystyti antklodė, spausdinami kojinės.Kūrėme savo prekės ženklo, nes mes įsitikinę, kad mūsų produktas.

Išskyrus mūsų pačių produktų, OEM to, kad gavo.

Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

SHIPPMENT Apdorojimo Laikas: 1~3 darbo dienas, po apmokėjimo, buvo patikrinta.Mes naudojame Kinija Paštu arba specialią eilutę pristatymas pašto.Šios diagramos yra tvarkaraštį laivybos šalyse.

Kaip Muitinės ir Po pristatymo Brazilijos ir rusijos, Todėl gurantee Grąžinimo terminas bus 85 dienų, Brazilija ir 60 dienų rusijos.Prašome suprasti, Ačiū!

GRĮŽTA

Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.Mes grąžinsime jūsų, jei jums grąžinti prekes su 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Pirkėjas privalo saugoti originalioje gaminio išvaizdą.Jei yra bet kokių nuostolių ar žalos produktas, tai bus atsakingas pirkėjas.Mes grąžinsime nėra sąnaudų, ir pašto grąžintas prekes, dengia pirkėjas.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimas atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų įmonės produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, apie mūsų produktus.Jei esate nepatenkinti mūsų kompanijos gaminių, susisiekite su mumis laiku ir mes juos taisyti atsižvelgiant į jūsų pasiūlymus.

Departamentas Pavadinimas kūdikių
Elemento Tipas Seilinukai & Burp Šluostės
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis Unisex
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris 33201-4
Amžius 0-3M
Prekės Pavadinimas LionBear
Stilius Mados

Panašūs produktai