Rotacinis Audinys, Pjovimo Rato Turas Siuvėjo Sukirpėjo Apdorodami Siuvimo Quilting

€3.42

-27%

€4.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kompasas cutter, apskritimo supjaustyti, kišenėje plieno, velvetas medvilnės audinio, barkcloth, cutter popieriaus turas, ženklelis ratas cutter, elastingas audinys, medžiaga, spyderco, compat peilis.

Savybės:

1. Mados peiliai: Apvalus peiliai priimti aukštos kokybės, tikslumo ir žemės bei aukštos kokybės plieno sukasi peiliukai su ilgai išliekantį aštrumą.

2. Ypatingas dizainas: pjovimo priima apvali rankena dizainas, kuris yra fizinis jaustis, kurie gali ne tik pagerinti valdymo jėga, bet taip pat saugo cutter vertus, kai pertvarkymas medžiagų.

3. Stumdomas mygtukas: slankiojantis mygtukas bus traukti ašmenų naudojimo metu, užfiksuokite ir atsiimti ją saugiai laikyti.

4. Platus plotis įranga: Idealiai tinka pjovimo daugiasluoksnius audinius, popierių ir veltinio, ir ašmenys gali būti surinkti į abi puses vartotojams, kairėje ir dešinėje pusėse.

5. Aštrūs pjovimo: peiliukai žirklės yra labai aštrūs, net jei audinys turi kelis sluoksnius, vis tiek galite patirti šilkiniai sklandžiai ir lengvai pjauti.Tai labai gerai, kad naudoti žirklės tiksliam darbui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Voleliu Medžiaga Pjovimo Įtaisas

Dydis: apie 19*8cm/7.48*3.15 colių

Svoris: apie 62g

Pakavimo Sąrašas:

Ritinio Medžiaga Cutter*1

Modelio Numeris Kita
Medžiaga Kita

Panašūs produktai