Dujų Bloko .750 Nerūdijančio Plieno Pagal Handguard/.750 Micro/Low Profile Dujų Blokuoti w/Pin 750 Dujų Bloką

€11.60

-5%

€12.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 15 ar handguard, 1050 ti, 900w maitinimo šaltinis, ar15 m4, šratinis šautuvas m16, sterkas, guard vertus motociklas, bendras kampas, plieno profilis, free float handguard.

Dujų Bloko .750 Nerūdijančio Plieno Pagal Handguard/.750 Micro/Low Profile Dujų Blokuoti w/Pin 750 Dujų Bloką

PADARYTI JŪSŲ GERAS PASIRINKIMAS JUMS PATINKA

Produkto Informacija:

Pagal Handguard/.750 Micro/Low Profile Blokuoti w/Pin Nerūdijančio Plieno.

Dydis .750

Būklė :Naujas

Statyba: CNC /Nerūdijančio Plieno

Metodas: Unadjustable

Svoris (neto): 35g

Naudoti pateiktą veržliarakčio užsegamas ir išleidimo į prietaisą.

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno CNC staklės.

Šoko įrodymas skirtas nekilnojamojo kalibro.

Supakuota: Visus daiktus siūlai yra 100% patikrinti ir patikrinti.

PRODUKTO VAIZDAS

APIE LAIVYBOS IR GRĄŽINIMO POLITIKA

Pristatymas: Mes dabar paprastai laivas į Jungtines valstijas epacket, kuris vyks 10-15 darbo dienų.Kitose šalyse bus laivas su standartinio laivybos arba DHL.Kai tik gausime jūsų apmokėjimą mes išsiuntimo prekės per 2 dienas artimiausiu metu.

Grąžinimo politika: Jei norite keistis prekės gautos ar elementus su kokybės klausimais jūs turite susisiekti su mumis per 30 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą.

Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Apmokėjimas: Siekiant apsaugoti savo interesus, mes galime priimti jūsų mokėjimas bus laikinai nusprendė, Paypal, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Atsiliepimai: Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

KODĖL VERTA RINKTIS MUS?

pasirinkimas sindromas ?Nesijaudinkite, tiki mumis.Pažadame, kad mūsų daiktų sunku, kokybės.Nors mes esame naują sąskaitą, turime ilgametę patirtį dujų bloką, ir mūsų parduotuvėje pateikiami įvairūs kiti dizaino dujų bloką.Jei esate suinteresuoti kitus daiktus, apsilankykite mūsų "eBay" parduotuvėje daugiau informacijos ir sąlygomis.

APIE MUS KLIENTŲ APTARNAVIMO

Projektuojame ir gaminame dauguma mūsų products.By nuolat iš naujo investuoti į naujausią įrangą ir programinę įrangą, mes galime puikus mūsų gamybos proceso ir atidžiai kontroliuoti kiekvieną žingsnį gamybos.

Kiekvienas produktas yra pagamintas save.Šis požiūris leidžia mums nuosekliai gaminti aukščiausios kokybės produktus, išlieka ekologiškas, užkertant kelią perteklinių atsargų.

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo, arba savo pinigus atgal.

VEŽIMAS

DAUGIAU PRODUKTĄ

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GB004
Prekės Pavadinimas K
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Vadovas Tipas Geležinkelių
Metodas Unadjustable
Dydis .750
Vadovas Ilgis Kita

Panašūs produktai