18cm Gyvenimo Dydis Kaklo Slankstelio Arteria stuburo Nervai ir Stuburo Anatomijos Modelis, Mokyklos Švietimo Medicinos Mokymo Mokymosi Modelis

€11.63

-34%

€17.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gyvenimo dydis skeletas, modelis stuburo, ortho evra transderminis pleistras, medicinos istrument, žmogaus organų, nerv sėdimojo, 4d žmogaus, delfinų rašyti, mokyklos mokyklos, anatomija skeletas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Balta

Aukštis: 7"(18cm)

Savybės:

Tai gyvenimo dydis anatomijos kaklo stuburo susideda iš pakaušio plokštės, 7 kaklo slankstelių su tarpslanksteliniai diskai, gimdos kaklelio nervų, stuburo arterijų ir nugaros smegenų.Šis kokybės gimdos kaklelio stuburo yra pateikta nuimamas stovas.

Ši aukštos kokybės stuburo yra tikslūs anatomijos išsamiai naudoti bet kurioje anatomijos klasėse.

Idealus modelis, dėstytojų, Studentų, pacientų švietimo manualinės terapijos gydytojai, Ortopedijos Chirurgų ir kitų Medicinos Specialistų.

Pakuotė:

1 X Stuburo modelis

1 X Stovas

Pastaba: Prašome leisti šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Tipas Anatomijos Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštis 18cm
spalva Balta
Tema Medicinos Mokslas
Medžiaga PVC
Prekės Pavadinimas KICUTE
Modelio Numeris Stuburo Nervai Anatomijos Modelis

Panašūs produktai