Saulės Gėlė Lankas Odos Atveju Xiaomi Mi 10 Pro A1 A2 A3 Mi CC9 Pro Mi 10 Pastaba Lite Max 3 Dangtelį, Apversti Apsaugoti Mobiliojo Telefono dėklas

€4.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knyga xiaomei mi max 3, 6a atveju, f2 pro, kabelio xiaomi mi 9 ce, blu g9 pro, stiklo mi max 3 xiaomi, tao xiaomi mi max 2, floveme xiaomi 9, micky xiaomi mi 9t, 10 pastaba lite telefono.

Prekės Aprašymas 100% Brand New Atvejais.Pagaminti iš aukštos kokybės Odos Mados dizainas, lengva įdėti ir lengva pakilti.Puikiai tinka formuoti.Patvarus ir skalbiasi.Apsaugoti savo mobilųjį dulkių, braižymui ir smūgiams.Apsaugoti jūsų vertingų investicijų nuo nulio ir žalą.Pakuotė: 1 x Mados Telefono dėklas Apie Logistikos 1. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai,įsitikinkite, kad adresas teisingas ,taip, kad galite gauti sklypą .Tai yra labai labai svarbu ,kad draugas , nereikia pamiršti jį prieš jums mokėti ! 2. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.Atsiliepimų Apie 1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą . 2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .Pastaba Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, gali būti, spalvų skirtumai, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome daiktas kaip standartas.Ačiū !

Funkcija PU Oda Telefono dėklas
Suderinamo Telefono Modelis 5 Už Xiaomi Mi Žaisti Mi Sumaišykite 2S Mi Max 3 Mi Sumaišykite 3 Mi Sumaišykite 2 atvejis
Funkcija 1 Viso Kūno Atveju
Suderinamo Telefono Modelis 1 Už Xiaomi Mi Pastaba 10 Mi 10 Pastaba Pro Mi 10 Pastaba Lite atveju
Suderinamo Telefono Modelis 3 Už Xiaomi Mi 10 Mi 10 Pro Mi 9T Mi 9T Pro atveju
Dizainas Gėlių
Suderinama Xiaomi Modelis Mi SUMAIŠYKITE 2
Suderinamo Telefono Modelis 4 Už Xiaomi Mi 9 9 Mi SE Mi 9 Lite Mi 8 SE Mi 8 Lite atveju
Tipas Flip Case
2 funkcija Kortelės Turėtojai ir Pinigų Lizdas
Suderinamo Telefono Modelis 6 Už Xiaomi Mi 6 Mi 5S Plius Mi A1Mi A2 Mi A3 Pocophone F1 atveju
Medžiaga Aukštos kokybės PU oda + tpu
Savybės odos piniginės atveju
Prekės Pavadinimas MaikcQ
Suderinamos Prekės Xiaomi
Suderinamo Telefono Modelis 2 Už Xiaomi Mi CC9 Pro Mi CC9e Mi CC9 atveju

Panašūs produktai