Profesinės Venų Viewer Infraraudonųjų spindulių Venų Vaizdų LED Raudonos Šviesos Fakelas, Vaikų Vienetas Gydytojas Slaugytojų IVs Venų Ieškiklis

€7.46

-25%

€9.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fachilete, venų, rolex laikrodis, titano fakelas, 18 t6, raudona veną, venų ieškiklis, led p50, infraraudonųjų spindulių veną, xhp903.

Funkcijos: Raudona LED šviesa gali greitai padėti suaugusiesiems arba kūdikių rasti venų lengvai

Venų Ieškiklis yra unikalus didelio galingumo raudonos LED žibintuvėlis, kuris gali būti naudojamas siekiant padėti visiems rasti veną, po oda.Jo plonas ir lengvas dizainas leidžia labai lengvai atlikti ir idealiai tinka bet kokioje situacijoje.Jums gali būti nustebęs, kai jūs galite vizualizuoti venas, kad yra nematomi plika akimi.A 1700 nm optinio dažnio, kuris yra natūraliai absorbuojamas į kraują ir sukuria šešėlį tamsoje venų.

kaip naudoti:

1 žingsnis sumažinti šviesos, ir renkantis, tamsus kambarys parodys geresnius rezultatus.Paspauskite mygtuką apačioje esantį lizdą įjunkite infraraudonųjų spindulių LED.

2 žingsnis Paspauskite švelniai ant odos su savo rankas ir lėtai judėti prietaisą į šonus.Veną bus rodomas kaip šešėlis ar tamsios linijos ir pasirodys pakraštyje, raudonas švytėjimas aplink prietaisą.Pastaba: prietaisas turi būti kontakto su oda, kai ieškote venų.Atsižvelgiant į šviesos iš odos nerodo nieko!

3 žingsnis Kartą vena rasti (tamsus šešėlis/linija), pakeisti infraraudonųjų spindulių aplink gauti dideles venų vizija.Jeigu venos yra daugiau paviršutiniškai į paviršių, jis gali būti būtina judėti šviesos šaltinio toliau, nes ji gali būti per ryškus ir padengti veną.Sekite venų kelias, todėl, kad jūs turite visą vaizdo dydį ir orientaciją.Pastaba: Rasti veną, kad taip tiesus kelias.

[LED Specifikacijos]: 9 F5, apvali raudona, šviesos Diodai

[Power Specifikacijos]: 3*AAA (ie, 3 7-cell baterijos, nėra įtrauktos į produktų)

[Perjungti pavara]: vieną failą (vienas atviras ir vienas off)

Įtampa -
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Stilius Naujovė
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Baterijomis No
Yra Baterijų Reikia Taip
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris MA00625
Baterijos Tipas AAA
Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas kaigelin
Naudojimas Skubios pagalbos
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Garantija -

Panašūs produktai