60Mesh Anti-pabėgti Narve Akvakultūros Tinklus Žuvų Veisimo Kultūros Užskaitos Narve žuvivaisos Nailono Tinklai Narve Terariumai

€2.77

-32%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis žuvų ūkis, plastikinių terariumų, vabzdžių terariumai, akvakultūros bakas, akrilo terariumai, akvariumo reikmenys, terariumai, dekoro terariumai, augalų terariumai, akvakultūros augalai, paukščių ju spąstus.

60Mesh Anti-pabėgti Žuvų Veisimo Kultūros Ju Narvo Fry Žuvis Krilių Narve Akvakultūros Tinklai, Terariumai žuvivaisos Nailono Net Narvas

Sveiki Atvykę Į Susisiekti Su Mumis Dėl Didelio Kiekio.Mes Turime Eksporto Licencijos.Dėl Didelio Kiekio Daiktų Mes Galime Laivas Oro, Jūros ir ,Jei reikia.

Sveiki Atvykę Į Susisiekti Su Mumis Dėl Geriausios Laivybos Būdas, Taupymo Pristatymo Kaina

Perkant Daug Vienetų, Jei jums rasti laivybos išlaidos yra aukštas laivo į savo adresą .Prašome nedvejodami palikti pranešimą ir cantact mums.Mes turime rasti geriausią laivybos kelią jums.Norėdami išsaugoti laivybos kaina.

Tinkinti Dydis Yra Gerai

Jei Jums Reikia Kito Dydžio.Prašome Palikite Pranešimą, Susisiekite Su Mumis.Galime Keisti Dydį Pagal Kelionių Reikalavimo.

Savybės:

Sustiprinta Ratlankio Perdirbti Stipresnis,Ne Skaldyti Tvirtas, Ilgas Tarnavimo Laikas Atsparus vandeniui,Antikorozinė,Anti-senėjimo

Programos:

Žuvų Ūkio, Akvakultūros Narve Žuvų Veisimo Krilių Mailius ,Dėlės,Loach Veisimo ir pan...

Narvas Akvakultūros:

Narvo kultūros tvenkinys bus įdėti tankus bauda veisimo technologija yra taikoma didelių vandens aplinkai palankias sąlygas, ir turi labai intensyvaus veisimo high yield turi šiuos privalumus: (1) gali išgelbėti žemę ir darbo reikia kasti tvenkinius, investicijų po greitai konvergencijos.Paprastai, kai žuvys atgauti visą kainą, ir narvas, esant įprastoms aplinkybėms, gali būti nuolat naudojama nuo 2 iki 3 metų. (2) narve kultūra gali padaryti visą vandens naudojimas ir masalas organizmų, polyculture praktikuojama tankus auginimo ir aukštos išgyvenamumas didelį pelningumą, gali pasiekti tikslą. (3) šerti laikotarpis yra trumpas, valdymas yra patogus, operacija yra lanksti, ir operacija yra labai paprasta ir patogu.Narve galima nešiotis bet kuriuo metu, atsižvelgiant į vandens aplinkos sąlygų pokyčius, pakrovimas į vandenį, vandens rose aukštas, nėra paveikti sausros, depresija, perkelti poziciją, be nuostolių, gali suprasti, sausrų ir potvynių draudimo pajamos, tikslui pasiekti stabilų didelį pelningumą. (4) lengva pagauti.Kai derlius nuimamas be specialių žvejybos įrankiai, kai išvardytų, taip pat gali pagal rinkos poreikius, į partijas, sugauti žuvų, patogus transportavimas ir saugojimas, yra palankios korekcijos rinkoje, žmonės tai vadina "vandens ant žuvų kūno". (5) stiprus prisitaikyti, lengva populiarinti.Už vandenys narve kultūros sritis yra maža, tol, kol turi tam tikrą vandens lygio ir debito kaimo vietovėse, fabrikai ir kasyklos gali būti padidintas.

Tipas Žuvų Kultūros Ju Narvo
Net Akių Dydis 60Mesh
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris NNW-YZWX60MESH

Panašūs produktai