PUIKUS ELITO SPANKER Taktinis Molle Triple Žurnalas Maišeliai Karinių Pistoletų Įrašą Mažas Maišelis su Glock Reikmenys Maišeliai

€9.72

-14%

€11.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pistoletas, molle taktinis priedai, taktika liemenė, case for ipad 2 oro atsparus smūgiams, magpul moe, krepšys cordura, krepšys telefono, Glock 19, maišelis maišelis, juosmens molle dėklas.

Medžiaga: Šis pistoletas mag dėklas pagamintas iš aukštos kokybės karinės 500D Cordura Nailono medžiagos, plyšimui atsparaus dilimui, specialios konstrukcijos išorėje magija lipdukus gali klijuoti ženklą į jūsų mėgstamą.

Nugaros pusėje: yra 4 storio molle nailono diržas su snap mygtuką ant nugaros, ir dirželiai, galima reguliuoti kaip reikia išvengti slydimo.Šis produktas gali būti visiškai suderintos su šios serijos produktų, tokių kaip taktinės liemenės,krepšiai ir lašas kojos platformos.

Šono: aukštos elastinga elastinės juostos įterpti įvairių rūšių žurnalus ir įrankiai.užtikrintos vietos elastinės juostos, lengva reguliuoti elastinės juostos išlaikyti straipsnis pasiekia labiausiai stabili valstybė.

Specialios konstrukcijos: Atviro Viršaus konstrukcija, kad būtų lengva pasiekti jūsų žurnalas, tinka Glock M1911 92F/PPQ M2 9mm/Jautis PT111&PT145 Gen2/VP9/G2C Dvigubai Kaminai/Sig MPX 10-turas magazine/17 turo M&P žurnalų 40mm Granata ir labiausiai pistoletas žurnalai.

100% Kokybės Garantija: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, mes pasirūpinsime visų kokybės susijusiais klausimais, PAKEITIMO AR VISIŠKAI GRĄŽINTI su 90days; Jei jums kyla kokių nors problemų, o naudojant, niekada nedvejodami siųsti laišką į mus ir mes, kad viskas jums tinka. 4 galimos spalvos: galite pasirinkti, kas jums patinka, dydis 6*0.8*4.3(M.) , Trigubas mag maišelis sveria tik 70g.

Dėkojame už jūsų užsakymų !Linkiu jums būti laimingas pirkinių patirties!

Medžiaga CORDURA
Numeris EL137
Modelio Numeris pistoletas
Prekės Pavadinimas PUIKUS ELITO SPANKER
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai