TAILI Vakuuminį Maišelį Maisto produktų, kuriuose yra Dulkių Siurblys Gruntas Maišai Plastiko Zip Maišelį Išlaikyti Maistą Šviežią Daugkartinio naudojimo Dulkių Maišelis

€23.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baras gin, alyvos siurblys yra maisto klasės, , konteinerių gruntas, rankiniai dulkių gruntas, s7 300, koksas plastikiniai maišeliai, siurblys micro maisto klasės, plastikiniai maišeliai numeriai, zip-lock, dulkių zip.

Technologijų TAILI, Kūrybinis Gyvenimas, Oro Kokybės

Ar jūs kada nors buvo išleisti pinigų ton dėl bakalėja, o paskui rasti jų gauti pasenusi ar sugedusi prieš jūs netgi turite galimybę valgyti ar naudoti?TAILI dulkių gruntas maišeliai su užtrauktuku galime jums padėti.Maišai yra daugkartinio naudojimo ir gali pratęsti saugojimo laikas iki 5 x ilgiau.

Įvykdyti Visus Jūsų Saugomi Paklausa

Parduotuvės, mėsos, daržovių, vaisių, makaronų, avižinių dribsnių, grūdų, krekerių, kepimo sudedamųjų dalių, riešutai ir pan.Taip pat galite imtis pietūs, vakarienė ir užkandžiai, kur jums eiti.

Kodėl verta Rinktis TAILI Gruntas Maišai?

- Geros Kokybės PA+PE medžiagos, saugus ir netoksiškas.Saugus Mikrobangų & Šaldiklis.

- Kanalinių Technologijų TAILI dulkių gruntas maišeliai yra pagaminti iš pažangių medžiagų mišiniai, įpjovimo mikro kanalai užrakinti visiškai, jie sudaro Orui Antspaudas ir Išlaikyti Šviežias Ilgesnį ir išsaugoti savo vertingas maistines medžiagas.

- Puikus Virimo & Saugoti Freezable, puikus sous žiūrėk, mikrobangų saugus, ir daugkartinio naudojimo.

- Magija, Vakuumo Vožtuvas Oro gali būti išnaudota.Atbulinis oro vožtuvas saugo oro iš vis į vakuuminį užtrauktukas krepšio.

Pasiūlyti išskirtinį Patogumą Jūsų Virtuvėje.

Naudojant veiksmus:

1. Įdėti prekę į vakuuminį užtrauktukas krepšio.

2. Uždaryti užtrauktukas ir užtikrinti, kad užtrauktukas yra visiškai sandarus.Padėkite Maišelį butas counter įsitikinkite nėra prekės aukščiau Maksimalaus Užpildymo Liniją, arba pagal Oro Vožtuvas.

3. Vieta vertus siurblys (neįtraukta) ant vožtuvo per oranžinės zonos į maišą ir tada vakuumas.

4. Parašyti Pastabą dėl Rašymo Srityje.

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: PE maisto klasės membran

2. Spalva: Skaidrus

3. Produkto: Vakuumas Užtrauktuku Maišelį

FDA & BPA Free, Puikus maisto gaminimas

- Mažas ir šviesos ranka siurblio.Galima naudoti namuose arba lauke.

- Patogumas žymes.Užsirašyti laikymo ir galiojimo datos.

Kiti Naudojimo Būdai

- Apsaugoti elektronikos ir mažų objektų, kai valtimis ar išeina per lietų ant kilimo ir stovyklavimą.

- Apsaugoti taurieji metalai ir kiti papuošalai tampa suteršta.

- Apsaugoti nuotraukas, suvenyrai, dokumentus nuo drėgmės, pelėsių ir vabzdžių.

Pakuotė

Savybės:

1.Daugkartinio naudojimo ir Uždaroma Dažniausiai Naudojamas Maisto prekės.Naudoti šiuos patogu maišai supakuoti pietūs sau ir savo grupė ar tiesiog išlaikyti užkandžiai ir sumuštiniai prieinama ir šviežios.

2. BPA free ir maisto saugus .Mūsų maisto vakuuminiai maišeliai yra pagaminti iš maisto produktų-saugi medžiaga, kuri yra 100% BPA nemokama.Tai yra taip pat saugus, troškinkite arba mikrobangų šie maišeliai - todėl šie puikiai tiks išsaugoti, naujo pašildyti, ar net maisto ruošimui kai kurių maisto produktų.

3.Išlaikyti maistą šviežią ilgiau.Tai labai nieko iš mėsos iš šaldiklio, sūrio iš šaldytuvo, kad rudojo cukraus ant prekystalio.Ji saugo rudojo cukraus minkštas metų, todėl yra tikrai gražus.

4. Naudojimas: mėsa, maisto produktai, daržovės, vaisiai, ryžiai, pupelės, miltų, riešutų, sausų maisto produktų, saldainių, sausainių, monetos, kolekcionuojamų, elektroniniai prietaisai, įrankiai, arbata, vaistai, kosmetika ir kt.

Naudojimas pastaba:

1. Jei jie naudojami, prašau, nereikia įdėti aštrių diamond daiktų, stenkitės nebraižyti polietileno plėvele.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame maišeliai yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose.Ačiū!

Visas maišas yra įžuvinti.

Po savo sėkmingą mokėjimo, mes išsiųsti iš elementą per 48 valandas.

Tuo greičiau jūs mokate, tuo greičiau jūs galite gauti prekes.

Vežimą:

1.Jei kroviniai yra prarastas.Nesijaudinkite!Mes atsiųsime nauju jums!

2.Jei elementas, kurį gauna skaldytų arba neišsami.Nesijaudinkite!Siųsti paveikslėlį, ką jūs gaunate į mus,mes atsiųsime nauju jums!

3.100% pinigų grąžinimo garantija pasitenkinimą!Iš apdailos funkcija nieko kito, mes norime būti visiškai laimingas - ar dar galite grįžti į maišus ir mes grąžinsime jūsų pinigus!Jums imtis rizikos, užsakydami jau šiandien!

Atsiliepimai:

Mes įsipareigojusi bendras klientų pasitenkinimas ir norime suteikti jums geriausia internetinė prekybos patirtį.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti arba pirkti mūsų paslaugas, prašome leiskite mums žinoti, prieš atostogas fizinis arba neigiamų atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

TAILI Grupė yra viena didžiausių ir pirmaujančių bendrovė vakuuminiai saugojimo produktų Kinijoje.Su 20 metų plėtros, turime tapti pasaulio tiekėjas Walmart, Carrefour, IKEA, LIDL ir daugelis kitų didžiųjų mažmenininkų.Mes jau pateikė daugiau nei 600 patentų visame pasaulyje.Produktų inovacijų ir kokybės yra mūsų verslo gyvenimo, ir mes manome, kad labai didelė garbė būti jūsų pasirinkimas.Dėkojame už prekybos su jav.

Jums gali būti Kaip

Produktas Maisto Užtrauktuku Maišelį
Prekės Pavadinimas taili
Modelio Numeris SP053+SP002
Medžiaga PA+PE
Specifikacija 20 PCS + 1 Free Hand Pump

Panašūs produktai