43cm/16.93 iš ABS Plastiko Sagties Tvirtinimo Stačiakampio formos Betono Sodo Augalų ir Gėlių Auginimo Puodą Stalo Vaza Dėklas Sėdynę, Kojų Forma

€35.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai, bonsai rose, rudos spalvos plastiko augalų puodą, puodą dėklas, puodą, augalai vazonuose, sodinamoji rinkinys, kinų stiliaus gėlių vazonas, z900, sodinamoji stačiakampio formos.

Užsakymo Pateikimas

1. Prašome perskaityti didžiosiomis RAIDĖMIS arba pastabos dėl nuotrauką atidžiai, tai yra specialios, primindamas, kad mes siūlome klientams, norint išvengti nesusipratimų.Pavyzdžiui, mes esame pardavimo kojos šią nuorodą, tik, gėlių turėtų būti perkamas atskirai.Apsilankykite mūsų PARDUOTUVĖJE NAMO, jei norite sužinoti daugiau. 2. Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę, telefono numerį, paso informacija (rusijos draugai) ir mokesčių informacija (Brazilija draugai), kai jūs pateikiate užsakymą.Su kurjerių reikia thenm susisiekti su jumis, kai jie padaryti pristatymo ar turime jums patvirtinimą, po to, kai mes gauti užsakymų.

Matmenys

Prašome reikia pažymėti, kad 43cm minėjome pavadinimas yra pelėsių, viršaus plotis.Čia rasite išsamią informaciją.

Sagties Tvirtinimo

Tik rotacija sagtys, jūs galite surinkti arba atskiras pelėsių, lengva pasivyti ir efektyvaus statybos.Pastabos: 1. Prašome užsegamas sagtys MAŽESNIŲ pabaigos. 2. Plastikas gali dėvėti kaip dienų eiti, jei jums rasti, kad sagtys neveikia, prašome naudoti plieno vielos arba M8 varžtus tvirtinimo.

DUK

Statybos

1. Mes siūlome nemokamą mokymą per vaizdo konferencijas ar siunčiant jums PPT rekomendacijas. 2. Visi puodą pelėsių statybų turėtų pridėti plieno (#6) kaip parama, mes don ' t pasiūlyti naudojant betono tik. 3. Prašome teptuku pelėsių išleisti interjero pelėsių, ji suteiks sklandų demolding ir apsaugoti pelėsių sienos. 4, Prašome paspausti pelėsių gentlely su plastiko plaktukas, po to, kai jūs pour betono /cemento. 5. Prašome vandens, pelėsių, prieš pradėdami nuo pelėsių. 6. PIRMIAU PROCESAI yra labai svarbus ilgesnį pelėsių tarnavimo laiką. 7. Statulos galėtų būti spalvoti su įvairių paveikslų ar dangas pagal jūsų pageidavimus.Mes tikimės, kad pamatyti įvairių talentą dizaino iš jūsų.

Pelėsių Tarnavimo Laikas

1. Pelėsiai gali būti naudojamas daugiau nei 50times, jei jūs išlaikyti ir toliau juos naudoti tinkamai, kaip mes, - sakė. 2. Plastikų būtų susidėvėjęs, kaip laikas eina, prašome naudoti M8 varžtais arba plieninės vielos užsegamas formų.

Apie Mus

10+ metų patirtis statybos pelėsių gamybos ir visą kolekciją pelėsis, mes esame įsitikinę, kad galime suteikti jums vieno langelio sustojimo ir išspręsti visus klausimus.Mes negalime garantuoti, kad pelėsis gali būti naudojamas daugiau nei 1000times arba 10+ metų.Bet mes esame įsitikinę, kad mes siūlome priimtiną kainą su geriausios kokybės.

Daugiau

Plastiko Tipas ABS
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Medžiaga Plastikiniai
Statybos Easy/ Paprasta Konstrukcija
Apdailos Nedengti
Naudojimo Sąlygos Grindų
Modelio Numeris FX-043
Prašymas Namų DIY/ Villa
spalva Šviesiai Geltona/ Balta/ Off White
Stilius kinų stiliaus
Tipas Sodinamoji

Panašūs produktai