10 Skylių 20 c Tonas Armonikėle Burną Klavišą Vargonų Muzikos Instrumentas Žaislas Vaikams Meilužio Dovana

€7.13

-39%

€11.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: armonikėle, karinis instrumentas, pet šūdas, medžiagos muzikos instrumentai, top boca juniors, feng huang, armonikėle hohner, ryšių muzikos instrumentai, 24 skylę armonikėlė, mezgimo priemonės.

Prekės Aprašymas :

Dydis: 100mm x 28mm x 18mm Amžiaus Grupė: įvairaus Amžiaus Elegantiškas dizainas, 10 skylių patogu laikyti ir nešiotis galite klausytis muzikos ir ji atneš jums gerą nuotaiką Puikių dovanų savo draugams, Puikiai tinka bet koks pradedantysis ar armonikėle mylėtojas

Prekės Nuotraukos :

Patarimai:

1.Ne gerti sunki ir lipni gėrimų prieš žaisdami 2.Išlaikyti savo armonikėle į lauką, ar kai kuriose kitose gera vieta, jei esate ne žaisti. 3.Neleiskite kitų žmonių žaisti armonikėle, nebent ji yra kažkas, jūs neprieštaraujate bučiavosi 4.Neleisk, kad jūsų armonikėle šalia šilumos ar tiesioginių saulės spindulių 5.Praskalaukite burną gerai, nusiplaukite rankas, arba valyti dantis, jei reikia, prieš groti armonikėle.Neplaukite armonikėle su karšto vandens, alkoholio arba kitų cheminių reagentų. 6.Bakstelėkite savo armonikėle iš švelniai po žaidimo, bakstelėję iš perteklius seilių skyles žemyn. 7.Reikia žinoti, kad "lenkimo" pažymi - nors tai gali skambėti labai - gali tiesiog lenkimo nendrės išderintą - ne jėga nendrės, kai jums sulenkti juos naudoti subtilumo.

Tipas armonikėle
Dangos Medžiaga Chromuotas Vario Valdyba
Korpuso Medžiaga Derva
Nendrių Medžiaga Fosforinės Bronzos
Modelio Numeris armonikėle
Tonas C
Klavišų skaičių NĖRA
Tarimo Būdas Diatonic
Skaičius įtaisyti gręžtinių angų skersmuo 10

Panašūs produktai