YAJIAO 220v/110v Dulkių Gruntas Automatinė Maisto Gruntas Mašina su 15 Sandarinimo Bags & Starter Kit

€29.35

-44%

€53.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gruntas, dulkių maišelis, profesinės šilumos gruntas, caso maisto vakuuminio, folija maisto gruntas, vakuuminės maisto padengti, vakuuminės mašinos grynas, puodą vacum, patogus gruntas, Vakuuminis maišas pakavimo.

Savybės

【Galingas Dulkių Gruntas】maisto gruntas mašinos gali uždaromos maisto greitai nuteka į orą aplink maistą, padėti išsaugoti dauguma vaisių, daržovių ir žolelių savaites šaldytuve ar mėnesius šaldiklio sumažėja broko ir maisto atliekų.vakuuminio sandarinimo mašina padarys jūsų gyvenimą sveikiau ir patogiau. 【Saugos sertifikavimo】maisto užsklanda dulkių gruntas mašina yra saugesnis ir švaresnis, ir yra beveik jokio triukšmo, per uždarymo proceso, kuris neturės įtakos jūsų ir žmonių, šalia jūsų.Šviežių išlaikyti dovanų maišeliai yra FBA-sertifikuota ir atitinka galiojančius produktų saugos bandymų standartų.Saugumas yra mūsų prioritetas numeris vienas. 【Lengva Valdyti】vakuuminio pakavimo mašinos yra sukurtos su visiškai automatinis vieno mygtuko dulkių gruntas operaciją su pažangi LED lemputės.Vakuuminio sandarinimo sistema yra protingai suprojektuoti turinti du pasirenkami režimai ( Plokštieji ir vakuuminiai gruntas funkcija ) pateikti savo maisto su kuo išsaugojimo remiantis maisto rūšies jūs norite, turėtų turėti vieną virtuvėje. 【Uždaromos Drėgno ir Sauso Elementus】 Du sauso ir šlapio rūšių mūsų maisto užsklanda dulkių gruntas mašina, būtų galima užtikrinti hermetiško antspaudas nepriklausomai nuo to, kokį maistą jūs sandarinimo.Drėgna - žalios mėsos, jūros gėrybių; Sauso maisto, kad neturi sunktis; Normalus - grūdų, sunku vaisių ir daržovių, papuošalai, dalys, elektronika, kad būtina saugoti ilgą laiką; Švelnus - kepinių, trapi, užkandžiai, aukštuminiai vaisių ir daržovių. 【Pasitenkinimo Garantija】Be dulkių gruntas ir naudotojo vadovas, mūsų dulkių gruntas paketas taip pat apima 15 vakuuminiai maišeliai, yra daugkartinio naudojimo ir atsparus vandeniui.YAJIAO prisiimti atsakomybę už produkto kokybę.Jeigu netenkina mūsų vakuuminio sandarinimo mašina, mes teikiame 24 valandų internete paslaugos/tech support, 100% Grąžinimo pasitenkinimo garantija!

Instrukcijos

● Įdėti į maisto maišelį, tiesinti maišelį, pašalinti dulkes ir sklandžiai raukšles. ● Vieta atviro maišelį į vakuuminę kamerą, po oro įsiurbimo mašinos. ● Paspauskite viršutinį dangtį su delnu, tada paspauskite pusių dangčio užrakto viršutinė atveju. ● Pasirinkite drėgnas ir sausas režimą ir paspauskite mygtuką. ● Paspauskite dulkių ruonių mygtuką.Kai LED parausta, maišas bus automatiškai antspaudas.Kai LED šviečia žaliai vėl, procesas bus baigtas. ● Baigus uždarymą, tuo pačiu metu paspauskite kairės ir dešinės spynos, atidarykite dangtelį ir išimkite maistą.

PASTABA

▶ Šiek tiek paspauskite, arba tvirtai laikykite yra geriau, kai siurbimas. ▶ Naudoti profesinis antspaudas maišeliai dulkių medžiotojai plotis pagal 11.8 colių. ▶ 12 mėnesių rūpesčių garantija.Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis su "amazon" pranešimas. ▶ Jei turite kokių nors problemų, Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, mes susidoroti su juo per 24 valandas.( Žurnalas www.restapa.lt-Raskite savo užsakymą pelės mygtuku Spustelėkite pardavėjo pavadinimas-Klauskite).

Techninės Specifikacijos:

☞ Galia: 90W ☞ Kištukas:EU Plug /AS Plug/UK Plug/JAV Plug ☞ Laipsnį vakuumas: -45 Kpa / -60 Kpa

Prekės Informacija

- 1 x Vartotojo Vadovas - 1 x Dulkių Gruntas - 15 x Vakuuminiai Maišeliai 20*25cm

Prekės Pavadinimas YAJIAO
Tipas Stovas / Lentelė
Sandarinimo Ilgis 28cm
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Sertifikavimo ROHS
Su Dulkių Maišelis Taip
Modelio Numeris Dulkių Gruntas Mašina Maisto Gruntas

Panašūs produktai