N_eye 1080P HD Wi-fi IP Kamera Lauko 5X Skaitmeninis Priartinimas AI Žmogaus Aptikti Belaidę Kamerą H. 265 P2P ONVIF Garso Saugumo VAIZDO Kamera

€26.56

-34%

€40.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: havit kamera 1080p, apsauga, apsaugos kamera, , 1080p kamera, kamera secur, 70mai xiaomi, gp tracker, cccam serverio, žirklių, action cam, zigbee.

Q: Kaip prijungti šis Kūdikis Monitorius su WiFi ?Prašome žiūrėti video ir sekite instrukcijas.

IP kameros 1080P Wifi, Kamera, Lauko kamera, spalva naktinio matymo PTZ Saugumo Speed Dome Kamera, wifi smart lauko saugumo kameros

Privalumas: 【AKTYVIOS GYNYBOS】 nebėra priemonė po to, teismo ekspertizė.Ji nustato, kad tikslinės iš karto atlieka individualų garso ir verčia jį į mobilųjį telefoną už visus atnaujinimus.Aktyvios gynybos nebėra priemonė po to, teismo ekspertizė. 【 FULL NAKTINIO MATYMO 】 Pereiti į "full naktinio matymo" režimas, 2MP/3MP/4MP/ 8MP aukštos raiškos taškų, du filtrai, automatinis perjungimas, vaizdas yra aiškus ir tikras.Visi vaizdo filmuojamas šis fotoaparatas bus pristatytas jums per apsvaiginimo vaizdo įrašus. 【 Digital zoom Zoom & Didelės Spartos PTZ 】 Skaitmeninis priartinimas! Bet Kada, Bet Kur, Kad Pamatyti, Kur Norite Matyti!

Galite nuotoliniu būdu valdyti 355deg horizontalus ir 120deg vertikalus pan ir tilt per jūsų telefono/tabletė/VNT, suteikiant jums blind spot nemokamai peržiūrėti. 【HUMANOIDŲ APTIKIMO】, Kad mobiliojo ryšio signalas yra tikslesnis, kartu su paraiška AI technologija, giliai mokymosi srityje, ir algoritmas ir tinklo yra optimizuotas, veiksmingai filtravimo neteisingas signalizacijos ir priėmimo signalo tikslesni. 【SVARBU】 Visos kameros CE ir FCC sertifikuotas UL atitinka,jei turite kokių nors problemų, prašome tiesiog susisiekite su mumis, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mes teikiame Gyvenime Technologijų Palaikymo ir 5 Metų Warrantly!

Savybės: Puiki Matymo Kokybė: 2MP, 3MP,4MP, 8MP , OmniVision 2309 Žvaigždės CMOS Didelės Spartos PTZ iki 120 laipsnių/s Stiprus IR atstumas iki 328ft (Built-in P2P) Nuotolinio Valdymo ONVIF 2.0 & S Profilis: Suderinama su PTZ, Presents, Įrašyti, Audio, Video Peržiūra, Judesio Aptikimo ONVIF Deklaracija: Judesio aptikimo, gali neveikti visi NVR modelis Smart H. 264 sutaupyti iki 50% saugojimo vietos,4MP/8MP BUVO H. 265

PAŽYMĖTI: Šis fotoaparatas buvo atnaujintas.ir vežamos be skirtumo tarp naujų ir senų versijų.Senos, ir naujos versijos turi tą pačią funkciją, tačiau išvaizda skiriasi.

Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo

Perjungti į "normalią infraraudonųjų spindulių naktinio matymo" režimu fotoaparatas trys infraraudonųjų spindulių šviesos darbą, ekranas ekranas yra juodos ir baltos spalvos, dienos poveikis yra spalvotas ekranas.

Spalvotas naktinis matymas

Pereiti į "full naktinio matymo" režimu fotoaparatas keturi balti žibintai darbą, ekranas ekranas yra spalvotas vaizdą, nuotrauka yra tikra, ir gali šokiruoti vagis, diena poveikis yra spalvoto vaizdo.

Smart night vision

Įjungti "smart night vision" režimas, numatytoji valstybės kameros yra "normalus night vision".kai kas nors eina, thigger kamera judesio aptikimo funkcija, įjungti balta šviesa.kai infraraudonųjų spindulių šviesą yra išjungtas.perjungti į "full naktinio matymo" ir išjunkite 3 minutes.Normalus gali vizija, dienos spalva.

Spalvotas Naktinio Matymo dienos ir nakties

5X Skaitmeninis priartinimas - be Iškraipymų Motorizuotas zoom objektyvas su auto-fokusavimo funkcija 5X Skaitmeninis priartinimas IP kameros suteikia platų matymo kampas (33deg - 98deg).Ji leidžia priartinti, kad pamatyti daugiau informacijos apie toli objektų be arčiau, arba zoom out gauti platesnį ir didesnį vaizdą.

AI Humanoidų nustatymo

Humanoidų aptikimo pažangi sistema: atpažįsta žmones ir tiksliai seka.Ne miss stebėjimo ir kitų objektų.Efektyviai filtruoti neteisingas signalų, kad signalizacijos tikslesni.

MOTION DETECT & ĮSPĖJIMAS

Lanksti judesio aptikimo (nustatyti aptikimo zonos, tvarkaraščio nustatymo laikas ir reguliuoti jautrumą), realiu laiku ir tiksliai judėjimą įspėjimo per app push pranešimų, elektroninio pašto, paramos automatiškai įkelti judesio-užfiksuojamas vaizdo fiksavimo ir įrašymo FTP serverio.

Aktyvios gynybos!nebėra įrankis įrodymų rinkimo po evented.

Jeigu atrasti tikslą, jis bus žaisti custom garso iš karto ir tai žinutę į telefoną.

PTZ & neperpučiamas

Pan-tilt-zoom kamera su begalinis 360 pan & 90 tilt & 5x optinis priartinimas , ne aklas dėmės kairėje, komercinės klasės stebėjimo kamerą, PoE, su vienu kabeliu, lengva instaliacija, neperpučiamas.

Lauko naudokite & naudoti Patalpose

ONVIF Palaikymas: belaidė IP kamera yra suderinama su visų rūšių ONVIF neatitinkančių IP apsaugos produktų.

Kelis Įrenginius: wifi CCTV kameros, gali būti įtraukta į kelis įrenginius, išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kompiuterius, ir kt.

Du saugojimo būdai, daugiau apsaugos

Parama vietos Micro SD kortelės, automatinė loop įrašymo, paremti debesų saugyklų ir leis nuotolinių išteklių saugyklos po atidarymo, kuris yra saugesnis.

Lengva įdiegti, trys žingsniai į vietą

Programos atsisiuntimas

(Android) Ieškoti "Neye3C" "android market" arba nuskenuokite QR kodą atsisiųsti.

(iOS) Ieškoti "Neye3C" App Store " arba nuskenuokite QR kodą atsisiųsti.

Įrengimas Perspėjimai

Patikrinkite, ar įtampos elektros energijos tiekimo iki sumontavimo, ir įsitikinkite, kad maitinimas yra išjungtas.Prašome formatas, TF kortelę naudojant šį produktą pirmą kartą.

Įdiegimo Vadovas

Galia, kai lemputė, nurodanti, kad fotoaparatas yra power-on.

Laukia apie 30 sekundžių, įrenginys turės garso eilutę"DingDing" ,ir būsenos lemputė mirksi greitai.tada galite kameros su nuoroda į [Protingas papildymas] [Hot spot connection];

Jei nėra "DingDing" garso raginimus, ir būsenos lemputė mirksi lėtai , tada prašome ilgai paspauskite "Reset" mygtuką 5 sekundes, ir palaukite, kol įrenginys siųsti balso greitai ir būsenos lemputė mirksi greitai, tada jį konfigūruoti.

Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Jutiklis Prekės Sony
Maitinimo Šaltinis Normalus
Sertifikavimo NĖRA
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Įrengimas Pusės
spalva juoda
Tipas IP Kameros
Modelio Numeris SP11
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklis CMOS
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Technologijos Visos Tilt Zoom
Sienos Laikiklis Pusės
Garso Išvesties 1CH BNC
Megapikselių 2MP
Matmenys (L x W x D)(mm) 23*20*12.5 CM
IR Atstumas(m) 10-20M
Prekės Pavadinimas N_eye
Žiūrėjimo Kampas 360°
Objektyvo (mm) 4mm
Palaikomos Operacinės Sistemos Windows 2003
Energijos Sąnaudos(W) >12W
Stilius Dome Kameros
Saugojimas 128G
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
TF Kortelė 128G TF Kortelė
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.001

Panašūs produktai